cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba: “Campania de prevenire de la Cugir și-a atins scopul”

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba: “Campania de prevenire de la Cugir și-a atins scopul”

Publicat în 09.05.2013 la ora 17:24

Cea de-a două zi a campaniei preventive inițiată de Jandarmeria Alba “În siguranță alături de Jandarmi” organizată în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, Primăria Orașului Cugir și Asociația Internațională a Polițiștilor – Regiunea 2 Alba s-a încheiat joi 9 mai, la Colegiul Tehnic I.D. Lăzarescu” din Cugir.

actiune-preventiva-jandarmi-cugirO acțiune, care potrivit maiorului Cosmin Jurcovet și-a atins scopul având în vedere receptivitatea dovedită, nu doar de cei peste 200 de elevi participanți de la ambele instituții școlare ci și a cadrelor didactice și a directorilor din cadrul colegiilor “David Prodan” și “I.D. Lăzarescu”.
Oamenii legii prezenți la Cugir, maior Cosmin Juurcovet – purtător de cuvânt la Jandarmeria Alba, locotenent-colonel Gheorghe Chiorean, plutonierii Petru Moga și Traian Sîmedru au făcut tot ce a fost posibil pentru ca elevii să cunoască faptele antisociale, efectele lor și măsurile educative ce se iau în cazul săvârșirii acestora.
Importanța acestor activități organizate de reprezentanții jandarmeriei constă și în faptul că pe lângă scopul de prevenire a actelor sociale și a violențelor în mediul școlar se axează și pe prezentarea rolului și importanței Jandarmeriei Române în cadrul forțelor de ordine publică. Așa se face că pe timpul acțiunilor organizate în cadrul campaniei, elevii au avut prilejul să să cunoască această instituție, componentă a Ministerului de Interne care are ca misiune restabilirea ordinii și liniștii publice.

Acest articol a fost citit de 312 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.