cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Pugilista Georgiana Ponivescu, de la CSO Cugir, medaliată cu bronz la Cupa României

Pugilista Georgiana Ponivescu, de la CSO Cugir, medaliată cu bronz la Cupa României

Publicat în 20.02.2016 la ora 21:26

georgiana-cso-cugir-feb-2016Sala Sporturilor din Râmnicu Sărat a găzduit, între 14 și 18 februarie, Cupa României la box feminin, competiție la care au luat parte peste 100 de pugiliste reprezentând puternice cluburi sportive din București, Galați, Tulcea, Botoșani, Baia Mare, Cluj – Napoca, Oradea ș.a.

După o pregătire de un an, secția box a Clubului Sportiv Orășenesc Cugir a fost prezentă pentru prima dată la o competiție feminină, cu sportiva Georgiana Ponivescu (Cat. 48 kg – Tineret), elevă în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic ,,I.D. Lăzărescu” Cugir.

Printr-o prestație neașteptat de bună, tânăra cugireancă pregătită de antrenorul Gigi Constantin a reușit să urce pe podiumul întrecerii, obținând locul III, fiind învinsă în semifinală de Cristina Aciobotăriței, de la C.S. Botoșani, o sportivă cu multă experiență, participantă la Campionatul Mondial de Junioare (2014) și la Campionatul European – junioare (2015).

La întoarcerea de la Râmnicu Sărat, profesorul Gheorghe Constantin ne-a declarat: ,,A fost o frumoasă surpriză să obținem un rezultat atât de bun și consider că am realizat un succes notabil, dacă ținem seama că timpul de pregătire cu Georgiana a fost destul de scurt. Este un început promițător și sunt sigur că talentata sportivă care a preferat să practice jocul în ring va aduce pe viitor, rezultate mult mai bune”

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 926 ori

Pugilista Georgiana Ponivescu, de la CSO Cugir, medaliată cu bronz la Cupa României
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Un Comentariu la Pugilista Georgiana Ponivescu, de la CSO Cugir, medaliată cu bronz la Cupa României

  1. Guardiola Cozmos Răspunde

    21.02.2016 la 3:28

    Renovati cotetul ala pe care il numiti sala de sport,javrelor si hienelor,muriti in chinuri groaznice!

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *