cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Primavara Copiilor de la “Singidava” Cugir în cadrul săptamânii “Să ști mai multe, să fi mai bun”

Primavara Copiilor de la “Singidava” Cugir în cadrul săptamânii “Să ști mai multe, să fi mai bun”

Publicat în 05.04.2013 la ora 9:43

În cadrul săptămânii ,,Să ști mai multe, să fi mai bun”, cadrele didactice și elevii de la Școala gimnazială ,,Singidava” din Cugir au organizat actvitatea ,,Primăvara copiilor de la Singidava”- serbarea școlii, manifestare  ce se înscrie în cadrul amplului proiect ce poartă titlul de mai sus.

Spectacolul a fost un demers care, după cum ne spunea directorul școlii prof. Monalisa Borza își propune creearea și promovarea unei imagini instituționale pozitive a școlii în comunitate, în scopul descopeperirii și implementării de experiențe pozitive și a experiențelor de bună practică în activitățile cu elevii școlii. Acest proiect este unul în cadrul căruia elevii pot să-și dezvolte spiritul de echipă, să-și descopere talentele, să învețe să fie ,,altfel” – să fie mai buni și să ,,stie” mai multe.
Cu acest prilej pe scena Casei de Cultură din Cugir ,,Singidava” a organizat o manifestare cultural-artistică, o sărbătoare a primăverii unde elevii au prezentat creații de o rară frumusețe în expoziția ,,Armonie și culoare” de pe holul instituției orășenesti de cultură. A urmat apoi o desfășurare de recitaluri de muzică, teatru, dansuri și poezie, susținute de preșcolari, elevi ai claselor pregătitoare, ai claselor primare și gimnaziale, toate parcă aflate într-o veritabilă competiție în care talentul și bucuria s-au aflat la cote foarte ridicate.
Este indiscutabil meritul protagoniștilor acestui eveniment – elevii, dar și a cadrelor didactice în frunte cu directorul școlii prof. Monalisa Borza și a îndrumătorului educativ prof. Dan Moldovan, care au avut o contribuție remarcabilă la reușita acesei manifestări de neuitat.

Acest articol a fost citit de 360 ori

Primavara Copiilor de la “Singidava” Cugir în cadrul săptamânii “Să ști mai multe, să fi mai bun”
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *