cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Prestație remarcabilă a cadeților de la CSO Cugir în cadrul Cupei României la Box, desfășurată la Brăila

Prestație remarcabilă a cadeților de la CSO Cugir în cadrul Cupei României la Box, desfășurată la Brăila

Publicat în 08.06.2015 la ora 17:31

boxeri-cugir-cupa-romaniei-2015Sala C.S.M. Brăila a găzduit recent „Cupa României” la Box, competiție rezervată cadeților (copii cu vârste de 13 sau 14 ani), la care au participat 114 boxeri reprezentând cluburi și asociații sportive din toată țara.

Secția de box a Clubului Sportiv Orășenesc Cugir a participat cu 4 sportivi pregătiți de antrenorul Gigi Constantin, în următoarea componență: Sebastian Antone și  Nicolae Buta (cat. 34 kg), Benianim Roșu (cat. 41 kg.), Adrian Almășan (cat. 50 kg).

O prestație remarcabilă la această competiție a dovedit Sebastian Antone, care la prima sa participare rezervată unei competiții atât de importantă a reuşit să urce pe locul al doilea pe podiumul întrecerii. El a pierdut finala cu dinamovistul Orlando Taran în urma unei decizii discutabile. O evoluție deosebită a avut și Nicolae Buta, care din păcate a pierdut în semifinală cu același Orlando Taran, situându-se pe poziția a III-a.

Deși s-a întors cu un rezultat destul de bun, antrenorul Gigi Constantin și-a exprimat nemulțumirea față de arbitrajul părtinitor prestat de arbitru, la partida dintre Beniamin Roșu (CSO Cugir) și Robert Ioniță (C.S.M. Galaţi).

,, N-am văzut în viața mea un meci atât de furat de arbitru.Cum să crească boxul românesc, cum să ridicăm valori, când cei care ar trebui să reprezinte repere de cinste, de corectitudine fac tocmai pe dos?. Cum pot eu ca antrenor care muncește ore întregi, zi de zi, cu un sportiv, să-i explic acestuia nedreptatea care i s-a făcut? Oare, domnii arbitri când dau decizii în favoarea celui care nu merită, se gândesc că acești copii i-au judecat deja?’’, a declarat revoltat Gigi Constantin.

Având în vedere rezultatele obţinute, (locrile II şi III), antrenorul cugirean rămâne optimist față de prestația în creştere a elevilor săi și crede că la finala ,,Cupei României’’ din noiembrie va aduce rezultate mult mai bune.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 351 ori

Prestație remarcabilă a cadeților de la CSO Cugir în cadrul Cupei României la Box, desfășurată la Brăila
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.