cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Pregătiri intense pentru săptămâna “Să ştii mai multe, să fii mai bun!” la colegiul Naţional “David Prodan” din Cugir

Pregătiri intense pentru săptămâna “Să ştii mai multe, să fii mai bun!” la colegiul Naţional “David Prodan” din Cugir

Publicat în 19.03.2013 la ora 16:47

Tipurile de activităţi care vor fi organizate de Colegiul Naţional “David Prodan” din Cugir în cadrul programului “Să ştii mai multe, să fii mai bun” care se va desfăşura în perioada 1-5 aprilie sunt pe cât de educative pe atât de diverse şi atractive.

Programul întocmit de conducerea colegiului se doreşte potrivit directorului Lilica Vânt, o implicare deopotriv[ a elevilor şi a cadrelor didactice într-o serie de activităţii extracurriculare şi extraşcolare, care să le valorizeze talentele şi preocupările, în domenii cât mai interesante.

Clopoţelul săptămânii mai sus amintite va suna în data de 1 aprilie, începând cu ora 8.00, momentul de debut al acţiunilor înscrise în program, prin concursuri la informatică şi chimie, vizite documentare organizate la obiective din judeţul Alba, dezbateri despre Universul cărţii, despre pericolele generate de alcool, tutun şi droguri.

Dată de 2 aprilie va fi “Ziua porţilor deschise”, unde sub genericul “competiţie-naturaleţe-profesionalism”, colegiul îşi va prezenta Oferta educaţionala, prezentând în acest sens o broşură, cu informaţii privind Recordurile şcolare şi extraşcolare ale instituţiei. Publicaţia va fi oferită pentru documentare, tuturor elevilor din clasele a VIII-a, de la şcolile gimnaziale din oraş sau din localităţile apropiate, care doresc să viziteze colegiul.

Cea de-a 3-a zi, este de asemenea, o zi dedicată unei largi palete de acţiuni care va cuprinde: ateliere de creativitate, aplicaţii, ateliere foto, dezbatere privind nutriţia şi efectele ei, vizionare de film istoric, vizită de studiu la siturile arheologice dacice de pe Dealul Cetăţii.

Manifestările organizatorilor vor continua în zilele de 4 şi 5 aprile cu acţiuni de ecologizare în curtea şcolii şi zone ale oraşului, de amenajare a Parcului elevilor aparţinând Colegiului “David Prodan”, ultima zi fiind rezervată prezentării unui proiect Comenius şi un spectacol la Casa de Cultură din Cugir.

De menţionat că în zilele 1, 3 şi 4 aprilie, concomitent cu aceste evenimente din cadrul programului “Să ştii mai multe, să fii mai bun” se vor desfăşura şi simulările pentru examenul de bacalaureat pe care le vor susţine elevii claselor a XII-a.

Acest articol a fost citit de 266 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.