cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Monden » Poruţiu Bogdan şi Popescu Ana Maria, “Perechea Anului” la Balul Îndrăgostiţilor Colegiului Tehnic “ID Lăzărescu” din Cugir

Poruţiu Bogdan şi Popescu Ana Maria, “Perechea Anului” la Balul Îndrăgostiţilor Colegiului Tehnic “ID Lăzărescu” din Cugir

Publicat în 26.02.2013 la ora 12:04

Desfăşurat cu două zile înainte de “Valentine’s day” românesc – “Dragobetele”, Balul Îndrăgostiţilor, organizat de Consiliul elevilor de la Colegiul Tehnic “ID Lăzărescu” Cugir s-a bucurat de atracţia la eveniment a peste 300 de participanţi.

Gazda manifestării, Discoteca “Wake up” a oferit cadrul propice desfăşurării unei bogate palete de momente cultural artistice puse în scenă de către organizatori, în frunte cu inimoasa elevă din clasa X-a, Denisa Groza. Tema balului a stat sub semnul filmului de comedie pentru copii “Familia Addams”,dar marea atracţie a evenimentului a fost concursul organizat pentru titlul de “Perechea Anului” la Balul Îndrăgostiţilor pentru care au concurat 5 perechi ce au avut de parcurs 6 probe pline se suspans, dar şi de un inedit spectacol artistic.

Activitatea a continuat  cu unele  momente susţinute de către actorii trupei de teatru din cadrul colegiului, având ca predilecţie tema iubirii, acestea fiind urmate de un program artistic în care şi-au dat concursul cântăreaţa din Galaţi Adelina Damian şi interpretul “Dinamo”, trupă de dans sportiv condusă de Sergiu Prodan, interpreţii de pantomimă şi de dans oriental. La înălţime s-a situat şi dj-ul Gabi Lazăr de la Radio Energy Cugir.

La final, în urma deliberării, juriul a desemnat drept câştigătoare “Perechea Anului” la Balul Îndrăgostiţilor, cuplul format din elevii Poruţiu Bogdan şi Popescu Ana Maria.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 623 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.