cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Peste 1.100 de salariaţi de la S.C. Uzina Mecanică Cugir au primit vouchere de vacanţă

Peste 1.100 de salariaţi de la S.C. Uzina Mecanică Cugir au primit vouchere de vacanţă

Publicat în 13.07.2016 la ora 12:00

uzina-mecanica-cugir-2015Conducerea S.C. Uzina Mecanică Cugir a distribuit recent voucherele de vacanță pentru toți cei peste 1.100 de salariați ai societății cugirene de muniție şi armament.

Valoarea unui tichet este 1.250 de lei, adică un salariu minim pe economie. Voucherele pot fi folosite doar la unități de cazare clasificate de Autoritatea Națională din Turism şi doar pentru unități turistice din România, atât la agențiile de turism, cât şi direct la recepțiile hotelurilor. Respectivele tichete sunt valabile un an de la data emiterii lor. Lista unităţilor turistice autorizate este afişată pe site-ul ANT şi cuprinde: hoteluri, pensiuni turistice şi agroturistice, structuri de primire cu funcţiuni de cazare pe nave fluviale şi maritime, cabane, campinguri, sate de vacanţă, popasuri turistice, căsuţe tip camping, unităţi de tratament balnear etc. Pachetele turistice cumpărate trebuie să includă obligatoriu servicii de cazare.
Dacă un turist se prezintă la agenție sau la hotel cu un voucher, iar serviciile sunt mai mari decât valoarea tichetului, acesta poate plăti contravaloarea în bani lichizi sau prin card bancar. De menționat că toți salariații S.C. Uzina Mecanică Cugir intră în concediu legal începând cu data de 1.08. 2016.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 652 ori

Peste 1.100 de salariaţi de la S.C. Uzina Mecanică Cugir au primit vouchere de vacanţă
4.3 (85%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.