cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Pământul va fi înlocuit cu asfalt pe DJ 704K Vinerea – Săliștea

Pământul va fi înlocuit cu asfalt pe DJ 704K Vinerea – Săliștea

Publicat în 22.03.2018 la ora 10:00

Consilierii județeni din Alba au aprobat, în ședința de vinererea trecută, proiectul de hotărâre privind documentația tehnico-economică, faza Studiu de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul ”Modernizare drum judeţean DJ 704K: Vinerea (DJ 704) – Săliștea (DJ 705 E)”.

Valoarea totală a investiției este de 6.558.697,90 de lei (inclusiv TVA) iar durata de execuție estimată – 12 luni. Drumul județean DJ 704K: Vinerea (DJ 704) – Săliștea (DJ 705 E), se află pe teritoriul administrativ al orașului Cugir și al comunei Săliștea și asigură legătura localităților Vinerea și Săliștea. Acesta are lungimea totală de 4,934 kilometri, din punct de vedere al structurii rutiere drumul este asfaltat doar pe 600 de metri, iar restul de 4,308 kilometri este de pământ.

”În prezent, pe drumul respectiv se poate dezvolta o viteză de deplasare redusă din cauza gropilor prezente în sistemul rutier, lipsei unor sisteme de scurgere a apelor pluviale atât de pe partea carosabilă (panta tranversală) cât și din zona drumului (șanțuri și podețe colmatate sau subdimensionate) și în special lipsei unei suprafețe de rulare rezistentă la acțiunea factorilor climatici”, se arată în proiectul de hotărâre.

I. P.

Acest articol a fost citit de 302 ori

Pământul va fi înlocuit cu asfalt pe DJ 704K Vinerea – Săliștea
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.