cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Om al străzii din Cugir trezit din beţie doar de ambulanţa locală

Om al străzii din Cugir trezit din beţie doar de ambulanţa locală

Publicat în 01.07.2013 la ora 12:23

Unul dintre puţinii “oameni ai străzii” din Cugir cunoscut şi sub numele de “Brusli” şi-a făcut în ultimul timp un obicei care deşi pare comic la prima vedere creează situaţii deloc confortabile localnicilor.

brusli-de-cugirMai tot timpul sub influenţe bahice, Brusli se plimbă pe străzi având legat de el, cu un lanţ, un câine, care îl urmează vrând nevrând pretutindeni, un patruped comunitar care ameninţă trecătorii, mai ales pe copii atunci când se apropie de stăpânul lui de ocazie.

Zilele trecute spre exemplu, în plină zi, Brusli a adormit cu câinele, legat de el, în faţa unui bloc de locatari de pe strada Constructorului, exact în faţa scării de acces spre locuinţele proprietarilor. Cum agresivitatea câinelui făcea imposibilă intrarea în imobil, iar individul părea că nu dă semne de viaţă, câţiva localnici au hotărât să sune la 112 şi au chemat ambulanţa să-l ducă la spital, presupunând că e bolnav.

La insistenţele echipei de pe ambulanţa, sosită în câteva minute, Brusli s-a “trezit” de moment, iar un confrate de stradă, apărut ca din senin a venit şi l-a luat cu câine cu tot, plecând împreună, spre nemulţumirea celor de la salvare care nu ştiau cum să-şi motiveze intervenţia

Acest articol a fost citit de 713 ori

Om al străzii din Cugir trezit din beţie doar de ambulanţa locală
Acordă o notă articolului

Comentarii

Un Comentariu la Om al străzii din Cugir trezit din beţie doar de ambulanţa locală

  1. Cristi Muresan Răspunde

    04.07.2013 la 8:09

    Nu vreau sa fiu impertinent dar, Brusli a murit. Cel in cauza e cealalta vedeta, Jackie chan (Cichi Cean, cum ii spun copiii), frate-so.

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *