cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Noi secții de performanță la Clubul Sportiv Orașenesc Cugir

Noi secții de performanță la Clubul Sportiv Orașenesc Cugir

Publicat în 06.04.2019 la ora 16:20

Consiliul Local Cugir a luat in dezbatere si a aprobat un proiect de hotărâre al primarului Adrian Teban, privind constituirea şi finanţarea a unui număr de 8 secții sportive în cadrul Clubului Sportiv Orășenesc Cugir.

Este vorba despre secţiile: Dans sportiv, Tir sportiv, Automobilism, Karting, Fotbal-tenis, Orientare, Tir cu arcul și Motociclism, initiative luată ca urmare a deselor solicitări venite din partea celor interesați să practice aceste sporturi în mod organizat.

Demersul a primit votul aleșilor locali ținând seama de ,,Regulamentul de organizare şi funcţionare a Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir, prin care se specifică faptul că „Obiectul de activitate al clubului este performanţa, selecţia, pregǎtirea şi participarea la competiţiile interne şi internationale”.

Portivit directorului CSO Cugir, ing. Călin Mureșan, asociația are prevăzute în Statut, secții sportive pentru toate federațiile existente la nivel national, iar anul acesta va începe activitatea la Tenis de masă și Baschet. În present, în cadrul clubului funcționează secțiile: Fotbal, Șah, Tenis de Câmp, Atletism, Karate, Box, Handbal și Karting (elevi).

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 290 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.