cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Muzică, dans şi spectacole pentru aproape 300 de femei la petrecerea de 8 Martie organizată de primarul Cugirului

Muzică, dans şi spectacole pentru aproape 300 de femei la petrecerea de 8 Martie organizată de primarul Cugirului

Publicat în 09.03.2015 la ora 12:51

petrecere-8-martie-primar-cugir-2015Adrian Teban, primarul oraşului Cugir, a organizat şi anul acesta un eveniment dedicat doamnelor şi domnişoarelor din oraş, cu ocazia zilei de 8 martie.

Evenimentul a fost nu doar o frumoasă petrecere, dar în egală măsură a reuşit să le ofere femeilor de toate vârstele din Cugir o ieşire din cotidian şi un prilej de relaxare şi socializare. Cele aproape 300 de persoane care au participat la petrecerea organizată la Cantina Casei de Cultură au avut parte de multe surprize şi muzică bună, pregătite de conducerea primăriei şi de Casa de Cultură.

Gazda evenimentului, primarul Adrian Teban, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ioan Dumitrel şi senatorul Alexandru Pereş au deschis evenimentul, adresând întreaga apreciere celor care reuşesc, zi de zi, să fie alături de cei dragi cu răbdare şi dăruire. Pe lângă cuvintele frumoase, cele trei personalităţi, la care s-au alăturat preşedintele şi vicepreşedintele PNL Alba Iulia, Florin Roman, şi Simone Albani, precum şi alte oficialităţi locale au oferit câte o garoafă tuturor doamnelor şi domnişoarelor prezente.

Programul artistic a debutat cu un moment dedicat mamelor de către copiii Cercului de canto şi chitară, îndrumaţi de prof. Corina Băcăinţan, urmat de dansuri de societate oferite de Clubul de Dans “ProDance Cugir” al instructorului Sergiu Prodan.

Şi pentru că publicul a fost extrem de diferit ca vârstă şi pasiuni muzicale, organizatorii s-au asigurat că toate doleanţele participantelor în materie de muzică vor fi împlinite. Astfel, taraful Casei de Cultură, împreună cu soliştii Ionela Dărab şi Dani Olaru au reuşit să umple ringul de dans, contribuind la bună dispoziţie a celor prezente. Muzică uşoară a fost adusă de tinerii grupului Aprentis, de formaţia Milenium C, precum şi de invitatul de onoare, Alin Ignat.

Una peste alta, petrecerea de 8 Martie organizată de Primăria Cugir şi Casa de Cultură a fost una reuşită, succesul fiind garantat de muzica bună, mâncarea gustoasă, servirea excelentă şi decorul plăcut.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 860 ori

Muzică, dans şi spectacole pentru aproape 300 de femei la petrecerea de 8 Martie organizată de primarul Cugirului
3.5 (70%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *