cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Mircea Trifan: „Situația economică a Uzinei Mecanice Cugir este una foarte bună, cu un trend ascendent și cu rezultate evidente”

Mircea Trifan: „Situația economică a Uzinei Mecanice Cugir este una foarte bună, cu un trend ascendent și cu rezultate evidente”

Publicat în 17.10.2018 la ora 19:49

La aproape 220 de ani de existență, Societatea Uzina Mecanică Cugir reprezintă o importantă componentă a industriei de apărare și a economiei românești, o unitate de prestigiu ce funcționează pe baza unor principii sănătoase, cu obiective pe termen mediu și lung, în deplin consens cu cerințele și conjunctura pieței.

Potrivit directorului general al unității, ing. Mircea Trifan, la ora actuală se poate vorbi de o situație foarte bună la nivelul uzinei, cu un trend ascendent și cu rezultate evidente, caracterizate prin: înregistrarea de profit din activități de exploatare; menținerea de relații comerciale cu parteneri străini în parametrii normali; creșterea productivității muncii și a calității produselor executate; realizarea de produse cu recunoaștere internațională; crearea de facilități pentru angajați prin creștere salarială, tichete de masă, prime de vacanță etc.

„În perioada următoare preconizăm mărirea portofoliului de comenzi, identificarea de noi piețe de desfacere, efectuarea de investiții necesare dezvoltării și modernizării liniilor tehnologice și punctelor de lucru. Cu un trecut valoros și un prezent bine conturat, avem convingerea realizării unor activități performante, menite să asigure un trai decent salariaților unității și să ne mențină pe poziții onorabile în cadrul industriei de apărare”, ne-a declarat Mircea Trifan.

Acest articol a fost citit de 784 ori

Mircea Trifan: „Situația economică a Uzinei Mecanice Cugir este una foarte bună, cu un trend ascendent și cu rezultate evidente”
2 (40%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.