Rămâi conectat

Politică

Mircea Trifan a fost reales în funcția de președinte al organizației PSD Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

alegeri-psd-cugir-2015Peste 400 de delegați, reprezentând toate cele 18 organizații PSD constituite pe structura secțiilor de votare, s-au adunat ieri, 2 iulie 2015, la sala de festivități a Casei de Cultură din Cugir pentru a-și alege noua conducere a partidului cu trei trandafiri, pentru un mandat de doi ani.

Fiind singurul candidat la funcția de președinte, inginerul Mircea Trifan, director general la Fabrica de Arme, a primit votul a 403 din cei 405 participanți înscriși pe listele de votare, asigurându-și în acest fel fotoliul de lider până în anul 2017.

În cadrul aceleași reuniuni, delegații au ales prin vot secret biroul organizației format din 8 vicepreședinți:

Horia Rotche, Aurel Păștină, Nicolae Mihăilesc, Dan Popa, Bogdan Mihai Dumitru, Paul Dincu, Lucian Pop și Gheorghe Sava.

Secretar al organizației PSD Cugir a fost ales Mircea Simu, iar Trezorier-Mihaela Bota.

Ceilalți candidați aleși ca membri în Biroul de conducere al organizației PSD Cugir sunt următorii: Alexandru Micaciu, Mircea Hentea, Monalisa Borza, Ancuța Mizgai, Bogdan Haneș, Grațian Sava, Emil Boldoșan, Viorel David, Anca Petruța, Zoltan Kiș, Ioan Crișan, Vasile Sârbu, Mihai Rodica, Mihaela Găldău. Au mai primit mandatul de membru de drept al biroului, președintele Organizației de Tineret- Marian Popa, președintele Organizației de Femei- Julieta Isărie și președintele Organizației Pensionarilor – Laurnțiu Duma.

Au luat parte la eveniment: vicepreședintele Organizației Județene Alba a PSD, profesor Dorin Sandea, președintele Organizației Județene a Femeilor, profesor Marcela Dărămuș (inspector general la ISJ Alba).

De menționat că organizația social-democraților din Cugir este cea mai mare dintre organizațiile orășenești din județ, numărând la ora actuală 1150 membri.

Constantin Predescu


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Publicitate
3 Comentarii

3 Comments

 1. Avatar

  Costi

  04.07.2015 la 9:10

  Felicitări domnule Trifan, vă aşteptăm la Primărie în 2016 ! Hai PSD Cugir !

 2. Avatar

  Eu

  04.07.2015 la 9:22

  Felicitări !

 3. Avatar

  Deceanu

  04.07.2015 la 14:15

  PSD-ul a făcut ceva pentru oameni. Ceva care se vede. Și pentru noi pensionarii și pentru mame și pentru copii și penru profesori și pentru bugetari și… multe altele. Să le dea Dumnezeu sănătate și guvernare îndelungată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politică

Miercuri, 22 martie 2023, femeile social democrate din Cugir și-au ales o nouă conducere

cugirinfo.ro

Publicat

în

În sala de reuniuni a Centrului Cultural Cugir a avut loc miercuri, 22 martie 2023, Conferința de dare de seamă și alegeri a Organizației de Femei a PSD Cugir, eveniment la care au fost prezente peste 100 de participante.

Au luat parte ca invitați: Marcela Daramus-președinta organizației de femei Alba a PSD, deputatul Radu Tuhuț – președintele Organizației Județene Alba a PSD, subprefectul Județului Alba, Corneliu Mureșan – secretar executiv al PSD Alba, ing. Mircea Trifan – președintele organizației Cugir a PSD – director general la Societatea Uzina Mecanică Cugir.

Conferința a ales un birou format din: președinte, trei vicepreședinți și 11 membri.

În funcția de președinte a fost aleasă Ancuța Mizgai – de profesie psiholog la Societatea Uzina Mecanică Cugir, iar ca vicepreședinți: Mirela Cutean, Julieta Isarie și Mihaela Găldău.

În funcșia de secretar a fost aleasă Georgiana Jurj.

Invitații au felicitat-o pe noua președintă a organizației și i-au urat mult success în noua sa misiune care i-a fost încrdințată.

„Felicitări și mult succes, Ancuța Mizgai, pentru alegerea ta în fruntea Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD) Cugir. Felicitări tuturor doamnelor alese astăzi în Biroul Politic OFSD Cugir! Mulțumesc domnului președinte PSD Cugir, Mircea Trifan și întregii sale echipe. Mulțumesc organizației PSD a județului Alba pentru sprijin acordat organizației de femei social democrate din Județ”, a ținut să transmită participanților, Marcela Dărămuș.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Județul Alba, prezent la Ședința Biroului Național al Seniorilor Liberali, destinată convocării Congresului din aprilie 2023

cugirinfo.ro

Publicat

în

În cursul zilei de ieri, 18 martie 2023, la Palatul Parlamentului din București s-a desfășurat  Ședința Biroului Național al Organizației Naționale a Seniorilor  Liberali, eveniment la care au luat parte reprezentanți ai tuturor organizațiilor liberale de pensionari din țară și din municipiul București.

Din partea organizației județene Alba a pensionarilor PNL a participat ing. Aurel Voicu, reales președinte al pensionarilor PNL Alba la alegerile din octombrie 2022.

Potrivit lui Voicu, reuniunea de la București a avut pe ordinea de zi 3 puncte: Pregătirea Congresului seniorilor liberali care va avea loc pe 28 aprilie 2023 (ocazie cu care s-a format o comisie de pregătire a congresului);  Discuții pe problemele organizatorice ridicate de filiale; Prezentarea moțiunilor celor 2 candidați la funcția de președinte al seniorilor PNL pentru desemnarea candidatului ce urmează a fi ales la Congresul din aprilie. Este vorba despre liberalii Lucrețiu Todoroiu și Victor Paul Dobre. Aceste moțiuni urmează să fie discutate în fiecare birou județean al organizațiilor de pensionari.

La ședința biroului central al organizației pensionarilor a luat parte parlamentarul Virgil Guran, vicepreședinte al PNL.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Sărmășan Andrei Călin și Cutean Maria Mirela sunt noii consilieri locali în tabăra social democraților din Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

Consiliul Local Cugir a luat act de încetarea de drept a mandatelor de consilieri locali aparținând lui Sava Gheorghe (director general adjunct la Societatea Uzina Mecanică Cugir) și Mihu Valentin, aleși pe listele Partidului Social Democrat – organizația Cugir, la alegerile locale desfășurate în luna iunie 2020.

Locurile  celor doi fiind declarate vacante, au fost ocupate de următorii supleanți pe lista PSD și anume: Sărmășan Andrei – Călin, respectiv Cutean Maria Mirela.

Aceștia au depus jurământul și au fost validați în ședința extraordinară de astăzi, 18 noiembrie 2022, a Consiliului Local Cugir.

În ceea ce îl privește pe Sava Gheorghe, încetarea de drept a mandatului de consilier local în cadrul Consiliului Local Cugir s-a produs ca urmare a opțiunii acestuia de a exercita calitatea de Director general adjunct la Uzina Mecanică Cugir, iar în cazul lui Mihu Valentin  încetarea de drept a mandatului de consilier local în cadrul Consiliului Local Cugir a avut loc ca urmare a demisiei acestuia (prin schimbarea temporară a domiciliului în altă țară). De menționat că Sărmășan Andrei – Călin este salariat al Fabricii de Arme Cugir, iar Cutean Maria Mirela este angajată la Uzina Mecanică Cugir.

Potrivit art. 9, alin. 2, lit. b din Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleșilor locali, calitatea de consilier local încetează de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului, în caz de incompatibilitate sau demisie și se constată de către consiliul local, prin hotărâre, la propunerea primarului sau a oricărui consilier local.

 Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir