cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Minor din Orăștie, condamnat pentru complicitate la tâlhărie, internat într-un centru educativ

Minor din Orăștie, condamnat pentru complicitate la tâlhărie, internat într-un centru educativ

Publicat în 21.01.2016 la ora 14:51

centrul-educativ-buziasIeri, 20 ianuarie 2016, poliţiştii Birourilor de Investigații Criminale şi Ordine Publică Orăştie au pus în executare o sentinţă penală emisă de Judecătoria Orăştie, care a condamnat un minor în vârstă de 15 ani, din Orăştie, la 2 ani de internare într-un centru educativ, pentru comitere infracţiunii de complicitate la tâlhărie.

Minorul a fost depus de escorta de poliţişti în Centrul Educativ Buziaşi (foto), în vederea ispăşirii pedepsei. Acesta a fost cercetat şi condamnat pentru comiterea, în zona pieţei agro-alimentare din Orăştie, a unei infracţiuni de tâlhărie. Fapta a avut loc în data de 02.08.2015, în jurul orei 13:00, însă partea vătămată – un bărbat în vârstă de 81 de ani, din judeţul Sibiu – nu a sesizat Poliţia. În data de 06.08.2015, poliţiştii au fost sesizaţi de către un martor ocular, administrator al unei societăţi comerciale care deţine un punct de lucru în zonă, care a pus la dispoziţia anchetatorilor şi mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere ale societăţii.
Poliţiştii au stabilit faptul că trei persoane au deposedat partea vătămată, prin violență, de suma de 300 de lei, în timp ce aceasta se afla în piața agro-alimentară din Orăștie.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit, în mai puţin de o oră de la primirea sesizării, identificarea şi reținerea, pentru 24 de ore, a prezumtivilor autori ai faptei. Aceştia sunt trei tineri din Orăştie (o tânără în vârstă de 29 de ani, un tânăr în vârstă de 25 de ani şi un minor în vârstă de 15 ani), care au fost prezentaţi magistraţilor în vederea luării măsurilor legale, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie

Acest articol a fost citit de 68 ori

Minor din Orăștie, condamnat pentru complicitate la tâlhărie, internat într-un centru educativ
5 (100%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.