cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Miercuri, 15 august 2018: Concert caritabil de muzică populară organizat de Asociația „Raul Cosmin” din Cugir

Miercuri, 15 august 2018: Concert caritabil de muzică populară organizat de Asociația „Raul Cosmin” din Cugir

Publicat în 30.07.2018 la ora 21:58

Asociaţia „Raul Cosmin” organizează miercuri 15 august 2018, de la ora 17.00, la Centrul Cultural (Casa de Cultură) din Cugir, un super spectacol caritabil de muzică populară.

Potrivit președintelui asociației Raul Cosmin, Rodica Cristina Catrinescu, evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru susţinerea activităţilor educativ –  recreative şi evaluări gratuite timp de 1 an de zile pentru beneficiarii activi ai asociaţiei.

Vor fi prezenți artiști ai muzicii populare precum:  Robert Târnăveanu, Eugenia Corporodean-Ciceu, Ştefan Bărbătei, Ionela Popa și Grupul  ,,Mlădițe Cugirene”, Cornelia Goţia, Tudor Limbeanu, Căluşarii de la Vinerea. Spectacolul va fi prezentat de Daniela Turlea (textier – muzică populară, romanţă, pictor iconar). În cadrul evenimentului va avea loc şi o tombolă unde fiecare participant are şansa de a putea câştiga diferite obiecte oferite de sponsorii asociației. Participarea la spectacol se face pe bază de invitaţii care vor putea fi achiziţionate începând cu data de 1 august în schimbul unei donaţii de 15 lei de la sediul Asociaţiei din strada Emil Racoviţa nr 5 sau de la Casa de Cultură în ziua desfășurării evenimentului.

,,Doresc pe această cale să aduc mulțumiri unor sponsori locali, precum: Magazinul “Montana”, Magazinul de Cadouri “Mateo”, Florăria Sălăjan, Magazinul “Orient Company”, Photo-Print Center, Magazinul “Larisa Star Shop Produse Import”, unități comerciale reprezentate de oameni cu suflet mare, care și-au arătat disponibilitatea de a susține acțiunea noastră”, ne-a precizat Rodica Cristina Catrinescu.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 198 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.