cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Marți, 25 iulie 2017: Simultan de șah la Cugir, pentru ajutorarea lui Mateo, cu maestrul internațional Mihnea Costachi

Marți, 25 iulie 2017: Simultan de șah la Cugir, pentru ajutorarea lui Mateo, cu maestrul internațional Mihnea Costachi

Publicat în 19.07.2017 la ora 11:23

Asociația „Ține de Tine!” este în continuare alături de Mateo și părinții săi în lupta disperată pe care aceștia o duc pentru ca băiețelul să poată avea o viață cât mai ușoară.

De la numeroase târguri, la meciuri de fotbal, concurs de off-road sau donații din partea oamenilor și firmelor din Cugir, cu toții s-au implicat probabil în cea mai mare mobilizare pe care a cunoscut-o orășelul de sub Drăgana.

Goethe spunea că „Şahul este piatra de încercare a inteligenţei”, așa că membrii asociației vă îndeamnă să vă arătați, pe lângă inteligență și mărinimia de care dați dovadă!

Așadar, sunteți invitați marți, 25 iulie 2017, de la ora 17, la Colegiul Național David Prodan Cugir, să participați la concursul simultan de șah cu maestrul internațional Mihnea Costachi.

 Taxa de participare este de minim 30 de lei, iar toți banii vor fi donați pentru Mateo, băiatul din Cugir, de 8 ani, care suferă de 8 boli severe, și care pe lângă echipamentele medicale de care are nevoie, necesită și o operație de reducere a spasticității, operație care se face în America.

Acest articol a fost citit de 41 ori

Marți, 25 iulie 2017: Simultan de șah la Cugir, pentru ajutorarea lui Mateo, cu maestrul internațional Mihnea Costachi
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.