cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Mâine 28 iunie, ședință ordinară a Consiliului Local Cugir. Vezi ordinea de zi

Mâine 28 iunie, ședință ordinară a Consiliului Local Cugir. Vezi ordinea de zi

Publicat în 27.06.2013 la ora 16:54

Consiliul Local Cugir a fost convocat pentru mâine, 28 iunie 2013, în ședință ordinară având pe ordinea de zi 11 puncte.

primaria CugirPrintre dezbaterile de pe agenda de mâine se vor afla probleme precum: aprobarea accesului public la investiția finanțată FEADR, acesibilizarea fondului forestier și protecția mediului prin construirea infrastructurii de transport la Ocolul Silvic Sâpcea RA.

În același cadru va fi abordat proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea documentației de avizare a lucrarilor de investiții pentru obiectivul „Atelier scoala” la Colegiul Tehnic ,,ID Lăzărescu”. O problemă de interes local va fi cea legată de aprobarea repartizării unei locuințe ANL d-lui. doctor Bornah Prabir, medic chirurg la Spitalul Orășenesc Cugir.

Prezentăm mai jos proiectul ordinii de zi, așa cum a fost propus de administrația locală:

 I.

1. Încetarea aplicabilității HCL nr. 75/2013 și acordul pentru asocierea orașului cugir cu Asociația PRO SPORT Cugir și Sindicatul SC Cugir SA la înființarea Clubului de Fotbal „Metalurgistul” Cugir
2. Aprobarea cheltuielilor cu naveta cadrelor didactice pe luna nai 2013.
3. Aprobarea raportului de activitate și a vărsămintelor la bugetul local ale Ocolului Silvic „Sâpcea” Cugir RA.
4. Aprobarea accesului public la investiția finanțată FEADR „Accesibilizarea fondului forestier și protecția mediului prion construirea infrastructurii de transport la Ocolul Silvic Sâpcea Cugir RA”.
5. Aprobarea includerii în inventarul domeniului public al orașului Cugir a opt noi mijloace fixe executate de Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală în anul 2012.
6. Aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții pentru obiectivul Atelier școală de la Colegiul Tehnic „ID Lăzărescu”
7. Aprobarea radierii din domeniul public al orașului Cugir și din Contractul de administrare a pieței nr. 4999/2011 a imobilului WC public Piața de Sus.
8. Aprobarea listei privind ordinea de prioritate în soluționare cererilor de locuințe pentru tineri în anul 2013
9. Aprobarea repartizării unei locuințe ANL d-lui. doctor Bornah Prabir
10. Aprobarea modificării Actului Constitutiv și a Statutului Asociației Club Sportiv „Tenis Alba – Cugir”
11. Însușirea documentației topografice ,,Parcelere teren aferent ,,Pepeniera” și parcelarea imobilului înscris în Cf nr. 73099 Cugir.

II.

• Informare Oficiului Contencios privin soluționarea cauzelor în care este parte Consiliul Local Cugir, aflate pe rolul instanțelor de judecată.

III.

• Probleme diverse.

Acest articol a fost citit de 389 ori

Mâine 28 iunie, ședință ordinară a Consiliului Local Cugir. Vezi ordinea de zi
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *