cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Lucian Codea, legitimat la Tenis Club Alba Cugir, a obținut locul I pe echipe la Cupa de Primăvară de la Oradea

Lucian Codea, legitimat la Tenis Club Alba Cugir, a obținut locul I pe echipe la Cupa de Primăvară de la Oradea

Publicat în 21.03.2016 la ora 15:45

lucian-codea-cso-cugir-21-mar-2016Tenismenul Lucian Codea, legitimat la Tenis Club Alba Cugir, continuă seria rezultatelor deosebite, zilele trecute câştigând concursul pe echipe Cupa de Primăvară de la Oradea, la categoria 12 ani.

Talentatul jucător a făcut echipă cu Matei Onofrei, din Iaşi (TC Venus Brăila) şi a ocupat locul întâi, după ce în finală aui învins echipa alcătuită din Mihai Lungu (Sănătatea Satu Mare) şi Christian Teszari (Sănătatea Oradea), cu scorul de 2-1, meciul de dublu fiind decisiv pentru departajare şi câştigat cu scorul de 1-4, 4-1, 11-9. Pe parcursul competiţiei de la Oradea, Lucian Codea a câştigat toate întâlnirile de simplu susţinute.

Lucian urmează să împlinească 10 ani în luna mai, iar în 2016, pentru a progresa, a decis să participe doar la categoria superioară de vârstă 12 ani.

Tot în acest an, micuţul cugirean a câştigat Cupa “8 Martie” de la Oradea, la categoria de vârstă 12 ani (şi locul trei la simplu). Jucătorul legitimat la Tenis Club Alba Cugir (preşedinte Daniel Popa) se anunţă o speranţă a „sportului alb” din România, talentatul jucător reuşind  la începutul anului să câştige, în Suedia, o importantă competiţie juvenilă, tradiţionalul turneu Salk Open, la categoria 10 ani.

Acest articol a fost citit de 101 ori

Lucian Codea, legitimat la Tenis Club Alba Cugir, a obținut locul I pe echipe la Cupa de Primăvară de la Oradea
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.