cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Locul III la Turneul Internaţional “Cupa Budvar”, pentru handbalistele de la CSO Cugir

Locul III la Turneul Internaţional “Cupa Budvar”, pentru handbalistele de la CSO Cugir

Publicat în 22.06.2015 la ora 16:42

echipa-handbal-CSO-CugirEchipa de handbal juniare IV a CSO Cugir a participat la Turneul Internaţional “Cupa Budvar” care a avut loc la Odorheiul Secuiesc, între  19 și 21 iunie. Organizată de Asociaţia Judeţeană de Handbal Harghita, competiţia a adus faţă în faţă 8 echipe din ţară şi străinătate, care s-au confruntat în două serii de câte patru.

CSO Cugir a întâlnit echipele GYÖEI ETO, CSS FĂGĂRAŞ, CSM VSK Csikszereda. În urma rezultatelor obţinute, handbalistele cugirene s-au calificat în finala mică, jucând împotriva CSS Făgăraş pe care a învins-o cu 15 la 5.

La finalul competiţiei junioarele CSO Cugir s-au clasat pe locul trei, un rezultat ce putea fi maximizat din punctul de vedere al antrenorilor, prof. Micu Petru şi Başca Ioan.

Cu mai multă concentrare şi atenţie puteau ajunge în finala mare. Însă, fiind prima competiţie internaţională, presiunea a crescut pe umerii fetelor când au întâlnit echipa din Ungaria. A fost o experienţă benefică pentru fete, mai ales pentru că au avut ocazia să se confrunte cu echipe foarte bine pregătite” a precizat Micu Petru.

Lotul echipei de handbal junioare a fost format: Heroiu Mianda, Sopon, Bregariu Cosmina, Tomoşoiu Luiza, Sandu Ionela, Martinescu Mihaela, Cerchizan Timea, Costea Sorina, Dânşoreanu Denisa, Roman Karina, Grosu Teodora, Ursa Cătălina, Romaniuc Alina, Căprariu Adnana.

CSO Cugir a fost reprezentat şi în turneul final al Campionatului de Handbal Junioare V de la Mediaş, din 11-14 iunie. Trei sportive ale CSO Cugir, Tomoşoiu Luiza, Fleşeriu Denisa şi Moldovan Daniela au fost împrumutate şi au jucat pentru C.S.O. Vulcan.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 705 ori

Locul III la Turneul Internaţional “Cupa Budvar”, pentru handbalistele de la CSO Cugir
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.