cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Locuință ANL, pentru Terezia şi Prabir Boruah, medicii chirurgi de la Spitalul Cugir

Locuință ANL, pentru Terezia şi Prabir Boruah, medicii chirurgi de la Spitalul Cugir

Publicat în 11.07.2013 la ora 18:22

Cei doi medici chirurgi care au venit de curând la Spitalul din Cugir au primit ieri contractul pentru o locuinţă ANL chiar de la primarul, Adrian Teban.

medici chirurgi indieni CugirDoctorul Terezia Prabir, însoţită de managerul spitalului Silviu Samoilescu au fost prezenţi în cursul zilei de ieri la primărie pentru a semna contractul privind închirierea unei locuinţe într-unul din blocurile destinate tinerilor.

Cel care le-a înmânat contractul a fost chiar edilul Cugirului care i-a asigurat de tot sprijinul administraţiei locale în ceea ce priveşte activitatea medicală pe care chirurgii o derulează la spitalul orăşenesc.

“Avem nevoie de medici pentru a acoperi deficitul pe care-l are spitalul, iar administraţia locală se va implica şi va susţine toate demersurile conducerii unităţii sanitare de a atrage noi cadre medicale. Venirea celor doi chirurgi ne demonstrează că există tineri doctori care doresc să profeseze şi în spitale din oraşe mai mici, nu doar în centre universitare. Sperăm să fie doar începutul unei dezvoltări a sistemului medical cugirean, care altădată, a fost de excepţie. Ca administraţie publică, vom face tot posibilul să îmbunătăţim condiţiile şi dotarea tehnică a spitalului, astfel încât să creştem atractivitatea instituţiei medicale locale.”

Repartizarea unei locuinţe ANL familiei de medici, Terezia şi Prabir Boruah a avut loc ca urmare a deciziei Consiliului Local, care a aprobat în acest sens un proiect de hotărăre iniţiat de primarul Adrian Teban. Conform criterilor de acordare a unui astfel de apartament, dosarul depus de medicul clujan, de origine indiană a acumulat un punctaj de 50 de puncte, devansând ceilalţi solicitanţi de locuinţe pentru tineri.

Alţi nouă medici sunt aşteptaţi la Cugir peste patru-cinci ani, când îşi vor finaliza  stagiul de pregătire în rezidenţiat. Reamintim că anul trecut Spitalul Oraşănesc din Cugir a scos la concurs un număr de 12 posturi, dintre care 9 au fost ocupate la examenul de Rezidenţiat care a avut loc la Centrul Universitar din Cluj-Napoca.

(comunicat primăria Cugir)

Acest articol a fost citit de 1303 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Un Comentariu la Locuință ANL, pentru Terezia şi Prabir Boruah, medicii chirurgi de la Spitalul Cugir

  1. Franc Răspunde

    11.07.2013 la 22:26

    Ne bucuram ca avem la Cugir doi chirurgi noi , chiar daca bietii ROMANI termina facultatile de medicina si nu au locuri de munca ! dar ce sa mai zic ?! ca sa facem impresie angajam straini ! pentru medici toata stima ! , pentru angajatori …..fara cuvinte ????????

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.