cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » La Cugir, firma SC “Bulbucan” SRL exportă în Germania şi Statele Unite

La Cugir, firma SC “Bulbucan” SRL exportă în Germania şi Statele Unite

Publicat în 11.04.2013 la ora 15:07

Puţini sunt cei care cunosc faptul că unul dintre agenţii de marcă ai oraşului Cugir şi anume firma SC “Bulbucan” SRL are de mai bine de cinci ani o relaţie contractuală cu o importantă firmă germană, colaborare menită să confirme, dacă mai este cazul, valaoarea de prestigiu a tehnicii de la poalele Drăganei.

Pe lângă o serie de produse de mecanică fină pe care societatea le fabrică, pentru diverşi parteneri din Europa, SC “Bulbucan” realizează cu succes şi maşinile de confecţionat caiete pentru şcolari, fiind unica firmă din Europa care a reuşit să creeze acest complex agregat, în stare finită, care produce 30 de caiete pe minut.
Potrivit managerului firmei, ing Liviu Bulbucan, concernul german Kugler-Womako & ECH Will care a comandat produsul a intrat până în prezent în posesia a peste 30 de asemenea maşini fabricate la Cugir, realizate la standardelele cerute de partener, cifra de afaceri crescând considerabil. Tot prestigioasa firmă locală realizează şi exportă în Germania, subansamble pentru un agregat care confecţionează paşapoarte, iar nu de mult timp a semnat un contract cu o firmă din Statele Unite care produce utilaje folosite în domeniul papetăriei.   “Referitor la relaţiile contractuale pe care le avem cu nemţii vă pot spune că, pe lângă creşterea numărullui de produse suntem asiguraţi din partea colaboratorilor şi cu utilaje pentru dezvoltarea capacităţilor de producţie, care să dea posibilitatea angajării de personal, cu precădere din rândul tinerilor, cu calificare profesională şi care nu au locuri de muncă” , a ţinut să precizeze Liviu Bulbucan.

Acest articol a fost citit de 325 ori

La Cugir, firma SC “Bulbucan” SRL exportă în Germania şi Statele Unite
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *