cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » La Ceru Băcăinți niciunul din cei opt angajați ai primăriei nu și-a mai primit salariul de două luni

La Ceru Băcăinți niciunul din cei opt angajați ai primăriei nu și-a mai primit salariul de două luni

Publicat în 24.11.2017 la ora 11:56

Viceprimarul comunei Ceru Băcăinți, Ciprian Ștefan Borza, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferință de presă, susținută la sediul Partidului Mișcarea Populară (PMP) Alba, că niciunul dintre cei opt angajați, inclusiv primarul, nu și-au primit banii de două luni.

”Problemele care sunt la noi sunt cu salariile. Cu banii, pentru că nu ne ajung. S-au majorat salariile, dar ca idee, într-o lună de zile, pentru toți angajații e o majorare de 2.200 de lei. Nu e foarte semnificativă și totuși nu ne-au ajuns și o să vedem ce o să facem în continuare. Sperăm că o să primim la rectificarea bugetară, dar încă nu am primit. Sperăm că măcar de sărbători să ne primim și noi banii. Niciun angajat din primărie nu și-a mai primit salariul de două luni de zile”, a spus Ciprian Ștefan Borza.

Primarul din Ceru Băcăinți, Ioan Trif, a declarat presei că el se descurcă cum poate cu pensia de 1.307 lei, pe care o primește după ce a muncit 36 de ani la Uzina Mecanică Cugir.

”Restul mai câștigă din grădina casei sau nu știu de unde mai câștigă pentru că îmi e jenă să îi întreb”, a spus Ioan Trif, întrebat cum se descurcă angajații.

 Pe lângă primar și viceprimar, Primăria comunei Ceru Băcăinți mai are cinci referenți, consilieri și un casier.  

Ceru Băcăinți este cea mai săracă localitate din județul Alba, iar pe teritoriul ei, de aproape 5.000 de hectare, trăiesc 270 de persoane, jumătate fiind trecuți de 60 de ani. Pe raza comunei un singur magazin desfășoară activitate comercială, iar primarul comunei, Ioan Trif, a declarat că impozitele nu s-au mărit, deoarece aleșii locali s-au ”gândit la oameni”.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 233 ori

La Ceru Băcăinți niciunul din cei opt angajați ai primăriei nu și-a mai primit salariul de două luni
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.