cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Intervenție promptă a jandarmilor din Cugir pentru aplanarea unui conflict izbucnit pe strada George Coșbuc, care risca să degenereze

Intervenție promptă a jandarmilor din Cugir pentru aplanarea unui conflict izbucnit pe strada George Coșbuc, care risca să degenereze

Publicat în 04.01.2019 la ora 11:24

Un scandal cu injurii, îmbrânceli și o oală cu sarmale răsturnată s-a petrecut ieri, 3 ianuarie 2019, la Cugir. Jandarmii au intervenit la timp și au prevenit escaladarea violenței.

Incidentul a fost semnalat joi, 3 ianuarie, în jurul orei 16.35, când, în urma unui apel la 112, un echipaj de jandarmerie a fost direcționat spre un imobil situat pe strada George Coșbuc din orașul Cugir.

La fața locului jandarmii au constatat că scandalul a pornit de la faptul că, nemulţumită de funcţionarea unui telefon mobil pe care tocmai îl achiziţionase “la mâna a doua”, cumpărătoarea s-a deplasat la domiciliul vânzătorului şi i-a solicitat înapoierea banilor.

A fost întâmpinată de  bărbat şi de soţia acestuia care, prin injurii şi cuvinte jignitoare, i-au spus să iasă din locuinţă. Cearta dintre cei trei a continuat până când, îmbrâncită fiind, femeia nemulţumită de tranzacţie a atins o oală plină cu sarmale aflată pe aragaz, care a căzut pe podea şi i-a stropit atât pe combatanţi, cât şi pe o fată minoră aflată în locuinţă. Atât cele două femei implicate în conflict, cât şi copilul minor al familiei se pare că au suferit arsuri superficiale, fapt pentru care s-au deplasat la spitalul din localitate pentru a primi îngrijiri medicale.

În urma acestui incident, jandarmii au aplicat două amenzi contravenţionale celor doi soţi, în valoare totală de 400 de lei şi le-au recomandat ca pe viitor să respecte normele legale şi de convieţuire în societate.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1397 ori

Intervenție promptă a jandarmilor din Cugir pentru aplanarea unui conflict izbucnit pe strada George Coșbuc, care risca să degenereze
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.