cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Începând din acest an Salina „ROMAN” din Cugir oferă și ședințe gratuite de bioenergie

Începând din acest an Salina „ROMAN” din Cugir oferă și ședințe gratuite de bioenergie

Publicat în 15.01.2018 la ora 20:06

Administratorul salinei, Larion Rinja ne-a informat că în afară de tratamentul din salină, cugirenii beneficiază și de ședințe gratuite cu bioenergie REIKI, o tehnică de terapie în care este inițiat de 6 luni, din cele 3 grade de inițiere în dmeniu, acesta fiind atestat pentru gradul 1 și 2. Salina „Roman” a fost înființată în urmă cu aproximativ doi ani, numărul celor care au solicitat tratament se ridică la peste 600 persoane din care 60% adulți și restul copii, majoritatea acuzând probleme de astm.

Efectele salinoterapiei sunt potrivit administratorului: eliminarea focarelor de infecție ale tractului respirator; ameliorarea afectiunilor respiratorii și O.R.L; prevenirea răcelii si a gripei; curățarea căilor respiratorii de particulele din fumul de tigară; diminuarea reacțiilor alergice de sezon ș.a.

Întreprinzătorul construcției, Larion Rinja,  a pornit în demersul său de la o problemă de familie și anume, de a găsi o soliție prin care să trateze sănătatea fiului său care se confruntă cu dese și neplăcute afecțiuni de apnee, rinită alergică, polipi și amigdale inflamate. A fost o idee de bun augur care, așa cum ne-a declarat tatăl copilului, a observat cum starea de sănătate a fiului său s-a ameliorat, fără a mai fi nevoie de intervenții operatorii și nici de medicamente.  Un semnal în acest sens l-a avut și în urma unor ședințe de terapie salină, pe care copilul le-a făcut la salina de la Praid, de unde acesta se întorcea, de fiecare dată, cu o stare mult mai bună.

„Pentru anul acesta, mi- am propus să vindecăm cât mai multe persoane cu aceste terapii 100%  natulale și fară efecte adverse nocive. Referitor la tratamentele cu bioenergie, am simtit ca trebuie sa fac si asta. Mi-am urmat instinctul si  cred că am luat o decizie bună. Vreau să precizez că am remarcat o înțelegere mai bună din partea medicilor din oraș, care trimit la noi, în special copii și personae vârstnice recomandându-le pentru vindecare și o cură la salină”, ne-a declarat Larion Rinja.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 320 ori

Începând din acest an Salina „ROMAN” din Cugir oferă și ședințe gratuite de bioenergie
3 (60%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.