cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Începând din 1 iulie 2017, transportul public de călători din orașul CUGIR se va desfăşura în condiţii de calitate

Începând din 1 iulie 2017, transportul public de călători din orașul CUGIR se va desfăşura în condiţii de calitate

Publicat în 28.06.2017 la ora 10:00

Consiliul Local al Oraşului Cugir a aprobat atribuirea către operatorul de transport S.C. Livio-Dario S.R.L. a contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate.

Decizia legislativului local a venit ca urmare a licitaţiei publice ce a avut loc în data de 7 iunie, licitaţie la care au participat două societăţi şi în urma căreia oferta S.C. Livio-Dario S.R.L. a fost declarată câştigătoare, transmit reprezentanţii Primăriei Cugir. Potrivit contractului ce va fi încheiat pe trei ani, societatea amintită va efectua transportul de călători cu patru mijloace auto dotate cu aer condiţionat: un autobuz cu 70 de locuri şi un microbuz cu 19 locuri pentru ruta Cugir-interior şi un autobuz cu 74 locuri şi un microbuz cu 19 locuri pe traseul Cugir-Vinerea. Preţul unui bilet va fi de 2,5 lei/ călătorie, în timp ce abonamentul lunar pentru transportul de luni până vineri va avea o valoare de 75 lei (2 călătorii/zi), iar abonamentul lunar de călătorie pentru întreaga săptămână, adică de luni până duminică, va costa 100 lei (2 călătorii/zi). Autobuzele vor circula după acelaşi program ca în prezent, atât pe traseele Cugir interior, cât şi pe ruta Cugir-Vinerea. ”În viitorul apropiat, societatea va investi în amenajarea unei autobaze şi în construirea unei clădiri de birouri la intrare în oraş. Consiliul Local al oraşului Cugir a aprobat documentaţia Planului Urbanistic Zonal cu regulamentul local aferent pentru ”Construire autobază auto, birouri şi împrejmuire”, iar lucrările sunt programate să înceapă în cursul acestui an”, mai precizează reprezentanţii Primăriei Cugir.

N. I. T.

Acest articol a fost citit de 648 ori

Începând din 1 iulie 2017, transportul public de călători din orașul CUGIR se va desfăşura în condiţii de calitate
2 (40%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.