cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Guvernul va decide în ședința de astăzi dacă dă liber la angajări la Societatea Uzina Mecanica Cugir S.A.

Guvernul va decide în ședința de astăzi dacă dă liber la angajări la Societatea Uzina Mecanica Cugir S.A.

Publicat în 19.08.2014 la ora 16:15

Uzina-Mecanica-Cugir-2013Executivul ar putea aproba în ședință de astăzi creșterea numărului de angajați și a cheltuielilor aferente la Societatea Uzina Mecanica Cugir S.A.

Astfel, printre actele normative incluse în agenda de lucru a sedintei Guvernului din 19 august 2014 se află și MEMORANDUMUL cu tema: “Aprobarea cresterii numarului de personal efectiv prevazut la sfarsitul anului 2014 si a cheltuielilor de natura salariala in anul 2014 fata de cele realizate in anul 2013, urmare a cresterii numarului mediu de personal la Societatea Uzina Mecanica Cugir S.A., filiala a C.N. ROMARM S.A.”

O decizie favorabilă a Guvernului, ar înseamna practic crearea a câtorva zeci de noi locuri de muncă la Cugir, după ce comenzile de armament pentru piața din SUA au crescut în ultimii ani.

În luna mai, Guvernul a anulat datoriile istorice ale companiilor din industria de apărare, printre care și cele două fabrici de armament, UM Cugir şi Fabrica de Arme Cugir. Totodată, Ministerul Economiei a impus administratorilor companiilor de stat din domeniul apărării să implementeze un management eficient, astfel încât fabricile de armamanet să facă profit.

• Administratori noi, la uzinele din Cugir

Zilele trecute, prin decizia Ministrului Economiei Constantin Niță, au fost făcute numiri pentru noile structuri de conducere la UM Cugir şi Fabrica de Arme Cugir.

Este vorba despre funcția de administrator special la SC Uzina Mecanică, unde a fost instalat Cristian Ciutrilă, jurist la SC APA CTTA  Alba, respectiv  funcția de administrator special la Fabrica de Arme Cugir, în care a fost numit Dan Tache, director general la Compania Națională Romarm.

Acest articol a fost citit de 460 ori

Guvernul va decide în ședința de astăzi dacă dă liber la angajări la Societatea Uzina Mecanica Cugir S.A.
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.