cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Golgheterul Ionuț Radu va fi testat timp de o săptămână de Concordia Chiajna

Golgheterul Ionuț Radu va fi testat timp de o săptămână de Concordia Chiajna

Publicat în 01.02.2016 la ora 11:06

Ionut-Radu-Metalurgistul-CugirAtacantul Ionuţ Radu va fi testat timp de o săptămână de către Concordia Chiajna, echipa de Liga 1, la care mai activează și ex-uniristul Bogdan Bucurică.

Golgheter al divizionarei terţe în turul campionatului cu 6 reuşite, vârful hunedorean va fi urmărit de către antrenorul Adrian Falub, iar dacă va corespunde, i se va propune un contract.

Niciodată nu ne-am opus plecării unui jucător de la Metalurgistul la o echipă din categorie superioară, exemplu în acest sens fiind fundaşul Ionuţ Gugu, pe care l-am cedat în Franţa, la Le Havre, fără pretenţii, deşi era sub contract„, a spus Ciprian Pahone, preşedintele formaţiei de sub Drăgana, clasată pe locul secund în Seria a 4-a din Liga a 3-a.

Ionuţ Radu a venit în vară la Metalurgistul de la Naţional Sebiş şi are 24 de ani. Masivul atacant a bifat în carieră şi experienţe în Italia (Potenza, Chievo sau Palermo), dar şi în Moldova (Nistru Otaci, Rapid Chişinău)

Deocamdată nu vorbim despre sumă de transfer. Aşteptăm ca fotbalistul să dovedească celor de la Concordia că reprezintă o mutare de luat în calcule. Abia apoi discutăm de negocieri între cluburi„, a mai afirmat Ciprian Pahone. Ionuţ Radu îşi va încheia la finele campionatului înţelegerea cu Metalurgistul Cugir, echipă pretendentă la promovarea în Liga a 2-a.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 65 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.