cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » FC Cugir – Performanţa Alba Iulia: 2-2 (0-1)

FC Cugir – Performanţa Alba Iulia: 2-2 (0-1)

Publicat în 11.05.2013 la ora 13:54

FC Cugir a remizat pe propriul teren cu Performanţa Alba Iulia în deschiderea etapei a 26-a a Ligii a IV-a, scor 2-2 (0-1), goluri realizate de Rancea (64), Păduraru (90+2), respectiv Lenghel (30) şi autogolul lui A. Micu (74)

fc-cugir-performanta-alba-iuliaReeditarea, miercuri, în semifinalele cupei.

 Deşi vizitatorii nu l-au avut pe bancă pe Paul Ciucă, plecat la faza finală a ONSS şi dintre titulari au absentat Cernea, Oniche, G. Toma, S. Turuş sau C. Dănilă, Performanţa a luat un avantaj moral graţie acestui rezultat pozitiv, înaintea celui de-al doilea meci direct din semifinalele Cupei României, de miercuri 15 mai. De partea cealaltă, cugirenii nu se regăsesc după eşecul din derby-ul Cugirului, cu concitadina CSO (prima înfrângere din 2013), înregistrând al doilea meci fără victorie la rând.

Nicolae Muntean a sărit la gâtul arbitrilor şi ameninţă cu neprezentarea în cupă!

Cu toate că a egalat în prelungiri, din lovitură de la 11 metri, evitând un eşec, Nicolae Muntean s-a revoltat la adresa brigăzii ce a oficiat sub Drăgana şi ameninţă cu neprezentarea în Cupa României. “Am ajuns să-şi bată joc de munca, timpul şi banii noştri asemenea arbitri, sub orice critică. Avem de gând să ne retragem. Eu unul am de gând să renunţ. Chiar dacă am egalat din penalty în minutul 90, nu pot să mai accept asemenea bătăi de joc. Greşeli enorme, ce au culminat cu neacordarea unei lovituri de pedeapsă clare”, s-a revoltat Nicolae Muntean.

Foto: Cătălin BONDOC

Facebook 

Acest articol a fost citit de 334 ori

FC Cugir – Performanţa Alba Iulia: 2-2 (0-1)
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *