cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Echipa de sub Drăgana iernează pe locul secund: Metalurgistul Cugir – CSU Craiova II 3-1 (0-1)

Echipa de sub Drăgana iernează pe locul secund: Metalurgistul Cugir – CSU Craiova II 3-1 (0-1)

Publicat în 05.12.2015 la ora 17:13

metalurgistul-cugir-csu-craiova-dec-2015În ultima etapă a turului Seriei C4 din Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir a învins CSU Craiova II, pe propriul teren, cu scorul de 3-1 (0-1), elevii lui Călin Moldovan terminând pe locul secund, la 3 lungimi de liderul ASU Poli Timișoara.

Călin Moldovan a încheiat cu dreptul turul campionatului, după 8 serie de 7 victorii din 8 meciuri jucate. Invincibil pe „CSO”, antrenorul cugirenilor a recuperat spectaculos din ecartul față de prima poziție, existent după jocul de la Lugoj.

• Moldovan: „Cu cât e mai greu, cu atât mai frumos”

„Meci pe care noi ni l-am făcut greu. Am întâlnit o echipă tânără și arțăgoasă, care dacă are pentru ce să lupte luptă. Am început de la 0-1, după o greșeală imensă. Am întors rezultatul în condițiile unui avantaj tendențios. Băieții prin ceea ce au arătat în teren au dovedit tărie de caracter. Meciul a fost câștigat cu inima. Prin evoluția din acest joc, am demostrat că merităm locul din clasament și că avem capacitatea să ne batem pentru locurile fruntașe. Mulțumim tuturor celor implicați în viața echipe, jucători, conducere, staff”, a declarat Călin Moldovan.

Oltenii au aliniat o formulă extrem de tânără, cu un singur jucător de 24 de ani (I. Florea), restul fiind juniori.

Cugirenii, cu căpitanul L. Itu la timonă, secondat de Bold – ce a arat flancul drept au tremurat serios până la egalare, dar în cele din urmă s-au impus de justețe.

Oltenii au deschis scorul prin Jurj (13, la o eroare a lui Goșa), egalarea fiind restabilită de Itu (26, cap din careu mic, la lansarea lui Bold). Același jucător a punctat din nou, în minutul 72 (la un avantaj lăsat excelent de central, șut pe sub portar), pentru ca ultimul gol al meciului să fie înscris de Chelaru (min. 86) – din pasa lui M. Neagu (la un contraatac clasic).

Meci cu două cartonașe roșii: Afrapt (65) – Metalurgistul (la o fază în care Cugirul merita un penalty), respectiv Hreniuc (CSU Craiova) – min. 73.

Metalurgistul: Tiut – Bold, Goșa (46, I. Radu), Șt. Radu, Huțanu – Afrapt, Chelaru, Necșulescu, Șuteu (75, Neagu) – Cîrstean (46, Piko), Itu (78, Tăban); rezerve Dragotă – Ghergar, L. Moldovan. Antrenor Călin Moldovan.

CSU Craiova 2: L. Popescu – Ciocoteală, Ghincea, Florea (73, Căpățână), R. Petre, Armășelu (60, Lăzărescu), Luică (87, Staicu), Burlacu, Jurj (87, Covratanovic), Hreniuc, Drăghici; rezerve I. Tomșa. Antrenor Daniel Mogoșanu.

Acest articol a fost citit de 120 ori

Echipa de sub Drăgana iernează pe locul secund: Metalurgistul Cugir – CSU Craiova II 3-1 (0-1)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *