cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Dosar penal pentru un bărbat de 64 de ani din Vinerea, după ce a fost surprins în timp ce transporta 17 metri cubi de material lemnos fără acte de proveniență

Dosar penal pentru un bărbat de 64 de ani din Vinerea, după ce a fost surprins în timp ce transporta 17 metri cubi de material lemnos fără acte de proveniență

Publicat în 10.07.2019 la ora 15:31

Ieri, 9 iulie 2019, polițiștii Cugir, în timp ce efectuau un control privind  legalitatea transportului de material lemnos pe DN 1, pe raza orașului Cugir, au identificat un bărbat de 64 de ani, din localitatea Vinerea  în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 17,08 metri cubi de cherestea, în valoare de 12.787 lei,  fără a avea aviz de însoțire a materialului lemnos.

Conducătorul auto a fost condus la Ocolul Silvic Cugir în vedea efectuării de verificări și confiscării a materialului lemnos. În timp ce se desfășura activitatea de descărcare, la fața locului s-a prezentat un bărbat de 35 de ani, administrator al societății care a vândut lemnele conducătorului. Acesta i-a înmânat șoferului un aviz de însoțire a materialului lemnos, pe care cel din urmă l-a prezentat organelor de poliție, menționând că a uitat să i-a avizul la momentul plecării în cursă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că avizul de însoțire a fost emis ulterior opririi în trafic a autoutilitarei.

Față de conducătorul auto s-a luat măsura sancționării contravenționale conform legii 171/2010 și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos și a autoutilitarei. De asemenea, față de acesta cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii uz de fals.

Față de administratorul societății, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals material în înscrisuri.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 761 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.