cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Delegaţie din Cugir la un festival internaţional de folclor din Franţa

Delegaţie din Cugir la un festival internaţional de folclor din Franţa

Publicat în 20.05.2013 la ora 22:41

Consiliul Local Cugir va luă joi, 23 mai o decizie cu privire la participarea unei delegații din Cugir la ,,Târgul European”, un festival internațional de folclor care se desfășoară în perioadă 14-16 iunie a.c, în localitatea franceză Rive de Gier-Franța.

pelussinPotrivit referatului de specialitate întocmit de șefa Casei Orășenesti de Cultură din Cugir, prof Rodica Florea, evenimentul este organizat de Primăria orașului Rive de Gier, iar în invitația transmisă de reprezentanții Sărbătorilor din localitatea respectivă se precizează că la manifestare au fost invitate să ia parte 7 țări.
În bază aceluiaș referat întocmit de Casă de Cultură se mai arată că numărul total de participanți la festival este de 50, format astfel: 5 persoane din delegația oficială și 45 de persoane din Ansamblul de cântece și dansuri, meșteri și artizani populari, membrii Asociației Culturale ,,Câmpul Painii” Vinerea, ai Căminului Cultural Vinerea, taraful și soliștii Casei de Cultură din Cugir.
Cei 5 titulari propuși pentru deplasare sunt: Adrian Teban – (primar), Aurel Pastina, Ioan Ferchian,  Călin Radu Rosian, Vasile Sorin – (consilieri locali).
Deplasarea se va realiză cu mijloace de transport auto, iar costul transportului, cheltuielile de cazare efectuate pe traseu și cheltuielile de delegare aferente vor suportate de la bugetul local.

Acest articol a fost citit de 359 ori

Delegaţie din Cugir la un festival internaţional de folclor din Franţa
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *