cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Decizii politice stabilite într-o fostă bază militară. Social-democraţii se reunesc în Arsenal Park, din Orăştie

Decizii politice stabilite într-o fostă bază militară. Social-democraţii se reunesc în Arsenal Park, din Orăştie

Publicat în 29.06.2014 la ora 18:17

arsenal-park-orastieSocial-democraţii conduşi de Victor ponta au luat o decizie inedită de a organiza şedinţa extinsă a Comitetului Executiv Naţional al PSD într-o locaţie ,,militarizată’’: Arsenal Park din Orăştie.

Potrivit unor informaţii pe surse, social-democraţii se întâlnesc în parcul cu tematică militară de la Orăştie pentru a stabili reperele strategiei care va fi folosită în campania electorală din toamna acestui an, pentru alegerile prezidenţiale.
Alegerea locaţiei – Arsenal Park Orăştie – pare să aibă legătură cu preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, care a petrecut aici, cu familia şi prietenii, Crăciunul şi revelionul trecut. Şedinţa lărgită a Comitetului Naţional al PSD va avea loc mâine, 30 iunie 2014. La aceasta vor participa preşedinţii de organizaţii judeţene, preşedinţii de consilii judeţene, parlamentarii PSD şi alţi lideri de la centru şi din teritoriu. Pe lângă discutarea strategiei electorale pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie, social-democraţii vor aproba şi Regulamentul de organizare al alegerilor interne din partid pentru desemnarea candidatului PSD la funcţia de preşedinte al României.
În fapt, marea şedinţă care se va desfăşura la Arsenal Park, la Orăştie, reprezintă şi o instruire pregătitoare în vederea reunirii, în data de 1 august 2014, în şedinţa Consiliului Naţional al PSD, reuniune ce va pregăti congresul PSD ce va avea loc la începutul lunii septembrie.
Locaţia aleasă se extinde pe 88 de hectare, fiind situată in mijlocul unei păduri de la marginea municipiului Orăştie. Aleiile complesului turistic sunt străbătute de tunuri, taburi, transportoare blindate, mitraliere şi tunuri antiaeriene, lansatoare de rachete, un avion şi un elicopter, arsenalul reprezentând cel mai mare muzeu de tehnică militară din România deschis publicului. Locul este un un complex de vacanţă prevăzut cu o sală de conferinţe, locuri de cazare pentru 200 de persoane, locuri de distracţie, etc.

Acest articol a fost citit de 715 ori

Decizii politice stabilite într-o fostă bază militară. Social-democraţii se reunesc în Arsenal Park, din Orăştie
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *