cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Dana Găiseanu desemnată reprezentantă a Consiliului Județean Alba în Adunarea Generală a Acționarilor la „Parcul Industrial Cugir”

Dana Găiseanu desemnată reprezentantă a Consiliului Județean Alba în Adunarea Generală a Acționarilor la „Parcul Industrial Cugir”

Publicat în 16.10.2017 la ora 13:46

În ședința de joi, 19 octombrie 2017, a Consiliului Județean Alba se va supune la vot un Proiect de Hotărâre privind desemnarea reprezentantului Județului Alba în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) la „Parcul Industrial Cugir”.

”Mandatarul se împuterniceşte să reprezinte interesele mandantului în vederea realizării obiectului contractului, pe o perioada de 4 ani de la semnarea contractului”, se arată în document.

Raport de specialitate privind desemnarea reprezentantului Judeţului Alba în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea Parcul Industrial Cugir S.A. și aprobarea mandatului acestuia

Judeţul Alba este acţionar unic al societăţii Parcul Industrial Cugir S.A., societate înfiinţată prin Hotărârea Consiliului Judeţean Alba nr. 100/30.09.2002.

Conform Legii nr.111/2016 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, Județul Alba în calitate de autoritatea publică tutelară, are competența să numească reprezentanții statului sau, după caz, ai unității administrativ – teritoriale în adunarea generală a acționarilor sau asociațiilor și să aprobe mandatul acestora.

Prin Hotărârea Consiliului Județean Alba nr.205 din 27 octombrie 2016, reprezentantul Județului Alba în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea Parcul Industrial Cugir S.A. a  fost desemnat doamna Găiseanu Dana.

Întrucât durata mandatului doamnei Găiseanu Dana expiră la data de 24 octombrie 2017, considerăm necesară desemnarea reprezentantului Județului Alba în Adunarea Generală a  Acţionarilor la societatea Parcul Industrial Cugir S.A., pentru o perioadă de 4 ani.

Având în vedere cele prezentate mai sus, Direcția dezvoltare și bugete prezintă spre aprobare proiectul de hotărâre nr. 290/12.09.2017, privind desemnarea reprezentantului Judeţului Alba în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea Parcul Industrial Cugir S.A. și aprobarea mandatului acestuia.

Acest articol a fost citit de 101 ori

Dana Găiseanu desemnată reprezentantă a Consiliului Județean Alba în Adunarea Generală a Acționarilor la „Parcul Industrial Cugir”
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.