cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Dacă aleșii locali își vor da acordul fostul Stadion „Metalurgistul” va purta numele de „Arena Cugir”

Dacă aleșii locali își vor da acordul fostul Stadion „Metalurgistul” va purta numele de „Arena Cugir”

Publicat în 24.03.2016 la ora 22:02

stadion-metalurgistul-cugir-feb-2016Aleșii Cugirului sunt chemați în ședința ordinară a legislativului de mâine, 25 martie 2016, să-și dea acordul asupra unui proiect de hotărâre inițiat de primarul Adrian Teban, cu privire la atribuirea denumirii „ARENA CUGIR” bazei sportive (fostul stadion „Metalurgistul”), aflată în administrarea Clubului Sportiv Orăşenesc, instituție publică subordonată Consiliului local Cugir.

Proiectul are la bază o adresă transmisă de Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir prin care se solicită acordul Consiliului local privind atribuirea denumirii bazei sportive amintite, urmare a unei hotărâri aparținând Comitetului Director al Clubului Sportiv Orășenesc Cugir, care a stabilit în unanimitate ca singură propunere de nume „ARENA CUGIR”.

Proiectul amintit are avizul comisiei de specialitate din Consiliul local.  Anterior, pe paginile de socializare, sub genericul ,,Dă-i un nume stadionului”! s-a realizat un sondaj cu privire la părerea localnicilor vis a vis de numele pe care baza sportivă ar urma să-l poarte, după ce lucrările vor fi finalizate. Potrivit sondajului, „Arena Cugir” a primit 47 de voturi, „Arena Metalurgistul” – 20 voturi, „Arena Dinea” – 10 voturi și „Arena Drăgana”- 6 voturi. De amintit că proiectul de hotărâre al primarului a obţinut deja avizul Comisiei de atribuire de denumiri a judeţului Alba, prin care baa sportivă se va numi „ARENA CUGIR”

Acest articol a fost citit de 402 ori

Dacă aleșii locali își vor da acordul fostul Stadion „Metalurgistul” va purta numele de „Arena Cugir”
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.