cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Cupa „Prietenia” la fotbal a continuat cu o nouă etapă disputată între echipa parohiei din Șugag și cea a parohiilor din Săliștea și Tărtăria

Cupa „Prietenia” la fotbal a continuat cu o nouă etapă disputată între echipa parohiei din Șugag și cea a parohiilor din Săliștea și Tărtăria

Publicat în 15.05.2018 la ora 19:45

Cea de-a doua etapă a Cupei „Prietenia” la fotbal, destinată întrecerilor dintre echipele de tineri aparținând parohiilor ortodoxe din localitățile Vinerea, Șibot, Săliștea, Tărtăria și Șugag s-a consumat pe trenul de fotbal al Centrului sportiv al Școlii Gimnaziale din Șugag.

Aici s-a disputat întâlnirea dintre echipele Parohiei Șugag II și echipa de jucători din parohiile Săliștea și Tărtăria.  Partida, în care s-au evidențiat tinerii jucători Dan Dănilă, Mihai Maniu și Petru Todescu (de la gazde), respectiv Marius Martin și portarul Antonio Muntean de la oaspeți a fost arbitrată de Vasile Ghiorghioiu din Șugag.

Preoții organizatori ai acestei manifestări au fost: Dan Maniu – Biserica Ortodoxă „Sf. Ierarh Nicolae” din Șugag, Liviu Ilie – Biserica „Adormirii Maicii Domnului” din Săliștea și Andrei Frăsinel, Biserica Ortodoxă „Buna Vestire” din Tărtăria. Aceștia au afirmat că întrecerea nu a avut ca scop doar competiția sportivă, ci a urmărit să creeze un cadru de dialog și apropiere  între tinerii acestor comunități.

La finalul meciului a avut loc multașteptata întâlnire de socializare (repriza a III-a), organizată de Casa parohială Șugag.

Constantin PREDESCU

 

Facebook 

Acest articol a fost citit de 70 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.