cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Cugireanul Vasile Hârjoc s-a clasat pe primul loc la categoria +65 ani, din cadrul celei de-a XII-a ediții a „Maratonului Internațional București”

Cugireanul Vasile Hârjoc s-a clasat pe primul loc la categoria +65 ani, din cadrul celei de-a XII-a ediții a „Maratonului Internațional București”

Publicat în 15.10.2019 la ora 22:00

La finalul săptămânii trecute capitala țării a găzduit cea de-a XII-a ediție a „Maratonului Internațional București”, eveniment care a adus la start peste 20.000 de concurenți din 75 de țări.

Prezent la întrecere, alergătorul veteran Vasile Hârjoc, legitimate la Club Sportiv Orășenesc Cugir, pregătit de antrenorul Gheorghe Hăprean a câștigat titlul de campion.

La proba de Maraton 40.195 km, atletul cugirean (născut la Cut), a urcat pe prima treaptă a podiumului la categoria de vârstă + 65 ani, cu timpul de 3:17:32. Următoarele locuri au revenit reprezentantului Bulgariei, respectiv Finlandei. Este ultimul concurs de anvergură organizat anul acesta, un an rodnic în performanțe, despre care Hârjoc susține că a fost cel mai bun an din cariera sa de până acum.

A participat la 4 concursuri internaționale și a urcat pe podium de 3 ori, iar la competițiile interne a câștigat 5 titluri de campion național. ,,Sunt fericit pentru rezultatul obținut la acest concurs, dar și pentru performanțele de până acum, fie ele la concursurile internaționale sau naționale.

Vine o perioadă de pauză până la finele anului, (doar competiții ușoare), urmând ca de la începutul anului viitor să o iau de la capăt. Vreau să îi mulțumesc antrenorului Gheorghe Hăprean și tuturor celor care m-au sprijinit și au avut încredere în mine”, ne-a declarat Vasile Hârjoc.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 315 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.