cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Comportare exemplară a pugiliștilor de la CSO Cugir, la prima ediție a „Cupei comunei Holod”

Comportare exemplară a pugiliștilor de la CSO Cugir, la prima ediție a „Cupei comunei Holod”

Publicat în 04.10.2017 la ora 9:21

Mai mult de 50 de pugiliști, reprezentând cluburi și asociații sportive precum: Gyor – Ungaria, Academia de Box Budapesta, Dacia Orăștie, CSM Botoșani, CSO Cugir, Baxi Box Salonta, și CSO Holod, au luat parte la prima ediție a competiției internaționale de box dotată cu „Cupa comunei Holod” – jud. Bihor.

Sala polivalentă din localitatea amintită s-a dovedit neîncăpătoare pentru iubitorii boxului veniți și din localitățile vecine pentru a asista la partidele organizate de gazde cu sprijinul nemijlocit al inimosului primar al localității Holod. Clubul Sportiv Orășenesc Cugir a participat cu 6 boxeri conduși de antrenorul Gigi Constantin și anume: Juniorii Andrei Mătean (categ. 67 kg), Alberto Muntean (categ. 57 kg); cadeții Samuel Balica (categ. 54 kg), Damian Gyapiaș (categ. 38 kg); copiii Alberto Tănase (categ. 32 kg) și Denis Tănase (categ. 34 kg.). În urma unor meciuri deosebit de disputate, elevii antrenorului Gigi Constantin au avut o evoluție care a dovedit încă odată dorința de a învinge. Astfel, Andrei Mătean a ocupat locul I câștigând la puncte în fața lui Andrei Bologh – Ungaria, iar Samuel Balica la învins la tot la puncte pe Bogdan Cioară din Salonta. Pe locul II s-au clasat patru cugireni și anume: Alberto Tănase (pierdut la puncte) în fața lui Cristian Bucătariu – CSM Botoșani; Denis Tănase (învins la puncte) de Alexandru Magdarin de la Dacia Orăștie; Alberto Muntean (pierdut puncte) în confruntarea cu Kristzian Matyaș – Ungaria; Damian Giapyaș (a fost învins la puncte) de către Fani Szabo – Holod. Așadar, șase participanți ai CSO Cugir, toți pe podiumul reușitei competiții organizate la nivelul unei frumoase și harnice localități bihorene. O reușită neașteptată ce merită pe deplin călduroase felicitări!

Antrenorul Gigi Constantin: „Dorim să aducem mulțumiri CSO Cugir pentru asigurarea mijlocului de transport pentru sportivi( microbuzul clubului), precum și sponsorului(anonim), care a finanțat și de această dată, echipa pentru cumpărarea de alimente, apă și răcoritoare”.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 257 ori

Comportare exemplară a pugiliștilor de la CSO Cugir, la prima ediție a „Cupei comunei Holod”
3.5 (70%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.