cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Cei trei scandalagii din gruparea “Talibanilor” reținuți vineri noaptea la Cugir vor fi cercetaţi în stare de libertate

Cei trei scandalagii din gruparea “Talibanilor” reținuți vineri noaptea la Cugir vor fi cercetaţi în stare de libertate

Publicat în 15.04.2013 la ora 13:27

În noaptea de 12/13.04.2013 la ora 3.30, Politia Oraşului Cugir, a fost sesizată prin SNUAU 112, de către administratorul unui local public situat pe strada Victoriei din oraș, cu privire la faptul că în incinta localului s-a produs un scandal în care au fost implicate două persoane.

Imediat, la faţa locului, s-a deplasat patrula de siguranţa publică ce a intervenit pentru aplanarea conflictului iar din primele cercetări efectuate a rezultat că între V.T.C., de 36 de ani, şi P.N.,de 27 de ani, ambii din Cugir, s-a produs un conflict în timpul căruia aceştia şi-au adresat injurii şi şi-au aplicat reciproc lovituri, distrugînd mai multe bunuri din local.

Poliţiştii au stabilit de asemenea, că în aceeaşi noapte, în acelaşi local, un alt client, L.G., de 27 de ani, din Cugir, s-a manifestat violent, a adresat injurii celorlalţi clienţi ai localului şi a spart un pahar şi o sticlă. La solicitarea poliţiştilor de a se legitima, acesta şi-a declarat o identitate falsă.

Faţă de cei 3 bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infarcţiunii de ultraj contra bunelor moravuri iar în plus, faţă de L.G., cercetările sunt continuate şi sub aspectul comiterii infarcţiunii de fals privind identitatea. Faţă de aceştia a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore iar în cursul zilei de ieri, 14.04.2013, au fost prezentaţi Parchetului de pe lîngă Judecătoria Alba Iulia care a dispus cercetarea lor în stare de libertate.

Acest articol a fost citit de 463 ori

Cei trei scandalagii din gruparea “Talibanilor” reținuți vineri noaptea la Cugir vor fi cercetaţi în stare de libertate
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *