cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Cei 3 cugireni surprinși în timp ce transportau 4 roți pe care le furaseră din curtea unui imobil au fost trimiși în judecată

Cei 3 cugireni surprinși în timp ce transportau 4 roți pe care le furaseră din curtea unui imobil au fost trimiși în judecată

Publicat în 30.01.2017 la ora 19:50

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au dispus joi, 26 ianuarie 2017, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva celor trei tineri din Cugir care au fost depistaţi, în flagrant, în timp ce cărau 4 roţi furate din curtea unui cugirean.

Inculpatul M.C.C. (34 de ani) este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat,  R.A.I. (15 ani) pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt calificat și  S.S.C.(15 ani) pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Potrivit procurorilor, din actele de urmărire penală efectuate în cauză a rezultat suspiciunea rezonabilă că ”în data de 24.01.2017, inculpaţii M.C.C., R.A.I. şi S.S.C. s-au hotărât să se deplaseze la locuinţa persoanei vătămate P.I.O. din oraşul Cugir pentru a sustrage patru roţi de autoturism, care anterior au fost observate în curtea victimei de către inculpaţii R.A.I. şi S.S.C. Astfel, în jurul orei 19:30, inculpaţii M.C.C. şi S.S.C. au pătruns în curtea imobilului şi au sustras patru roţi de autoturism în valoare de 9.000 lei, în timp ce inculpatul R.A.I. a rămas de pază în faţa porţii de acces în imobil. După ce au părăsit domiciliul victimei, inculpaţii au fost prinşi în flagrant de către organele de poliţie, iar bunurile au fost restituite persoanei vătămate, prejudiciul fiind integral recuperat.

Inculpatul M.C.C. are vârsta de 34 ani şi a săvârşit fapta în stare de recidivă postcondamnatorie, respectiv în termenul de liberare condiţionată de 1.008 zile din executarea pedepsei de 10 ani închisoare. Inculpaţii R.A.I. şi S.S.C. au vârsta de 15 ani.

La data de 26.01.2017, procurorul a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpatul M.C.C. pe o durată de 60 zile, perioadă în care inculpatul trebuie să respecte mai multe obligaţii.

Activităţile de urmărire penală au fost efectuate de către organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir, sub conducerea şi supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Reamintim că la data de 25.01.2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de M.C.P., de 34 de ani, din Cugir şi faţă de doi minori, ambii de 15 ani, din acelaşi oraş, care sunt cercetaţi pentru furt calificat, faptă prin care au cauzat un prejudiciu în valoare de 9.000 de lei.

Acest articol a fost citit de 455 ori

Cei 3 cugireni surprinși în timp ce transportau 4 roți pe care le furaseră din curtea unui imobil au fost trimiși în judecată
4.5 (90%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.