cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Călin Moldovan, antrenor Metalurgistul Cugir, după meciul pierdut în fața celor de la Performanța Ighiu: „E inadmisibil să faci asemenea greșeli”

Călin Moldovan, antrenor Metalurgistul Cugir, după meciul pierdut în fața celor de la Performanța Ighiu: „E inadmisibil să faci asemenea greșeli”

Publicat în 01.10.2017 la ora 13:15

Stadionul „Cetate”, din Alba Iulia, este teritoriu interzis în această toamnă pentru Metalurgistul Cugir! Gruparea de sub Drăgana a pierdut 1-2 (0-1), derby-ul județean cu Performanța Ighiu, a treia dezamăgire înregistrată în luna septembrie, după eșecul în fața Unirii Alba Iulia.

Cugirenii s-au văzut detronați din fotoliul de lider al Seriei a 5-a, în vreme ce Performanța respiră ușurată, venind după două rezultate nefaste și atacă podiumul, cu 10 puncte, la egalitate cu „U” Cluj, Industria Galda, Unirea Alba Iulia și Avântul Reghin.

„Roș-albaștrii” au desenat frumos, dar au plătit tribut erorilor defensive, iar Performanța a jucat cu determinarea unei echipe aflate în dificultate, determinantă fiind și inspirația lui Manea, cu două schimbări decisive:  Circov (corner pentru deschiderea scorului de Iclănzan) și Cl. Oara (reușita victoriei)! Cugirul a egalat din penalty, la mijocul mitanului secund, prin golgheterul Făgărășanu, ajuns la cota „7”, mai solicitând în repriza a doua încă trei lovituri de pedeapsă.

 • Călin Moldovan: „E inadmisibil să faci asemenea greșeli”

Până la urmă, înfrângerea este meritată, întrucât fotbalul se joacă pe goluri. Este inadmisibil să faci asemenea erori individuale. Cu asemenea greșeli în defensivă nu poți să te bați la obiective înalte. Păcat de efortul depus, nu comentez arbitrajul și felicit Performanța Ighiu pentru succes„, a menționat Călin Moldovan. Septembrie negru pentru Metalurgistul pe „Cetate”, cu trei descinderi, în trei săptămâni, toate încheiate cu deziluzii.

Acest articol a fost citit de 120 ori

Călin Moldovan, antrenor Metalurgistul Cugir, după meciul pierdut în fața celor de la Performanța Ighiu: „E inadmisibil să faci asemenea greșeli”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.