cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Bucăți de gheață de mărimea unei cireșe au distrus, în unele locuri din Cugir, tot ce aveau oamenii prin grădini

Bucăți de gheață de mărimea unei cireșe au distrus, în unele locuri din Cugir, tot ce aveau oamenii prin grădini

Publicat în 09.06.2018 la ora 15:51

A fost prăpăd astzi, în jurul amiezii, la Cugir unde o ploaie torențială și grindina au distrus în unele locuri tot ce aveau oamenii prin grădini. Bucățile de gheață de mărimea unei cireșe au căzut minute în șir și au acoperit pământul. Mai multe străzi au fost înghițite de șuvoaiele de apă.

Județul Alba este sâmbătă după-masa sub avertizare cod galben de furtună. Atenționarea meteorologică se va menține până la ora 16:30. După inundațiile de zilele trecute, urmează o altă perioadă cu instabilitate atmosferică accentuată. Va ploua torențial, iar cantitățile de apă vor depăși 30 de litri pe metru pătrat.

A fost emisă de asemenea și o avertizare hidrologică de inundații în bazinul superior al râului Cugir. Sunt anunțate scurgeri pe versanți, torenți, pâraie, viituri cu posibile depășiri ale cotelor.

Meteorologii anunţă în continuare averse cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, izolat cu aspect de vijelie și căderi de grindină.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1178 ori

Bucăți de gheață de mărimea unei cireșe au distrus, în unele locuri din Cugir, tot ce aveau oamenii prin grădini
2 (40%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.