cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Bogdan Borza, s-a pregătit astăzi câteva ore la Cugir, înaintea unui turneu de tenis care se va desfășura în Germania

Bogdan Borza, s-a pregătit astăzi câteva ore la Cugir, înaintea unui turneu de tenis care se va desfășura în Germania

Publicat în 16.02.2013 la ora 19:50

Tenismanul Bogdan Borza, cunoscut şi sub numele de ”Briliantul din Cugir” s-a oprit sâmbătă, timp de câteva ore, în oraşul de la poalele Drăganei, locul său de baştină, înainte de a porni la drum spre Nurnberg -Germania la un turneu ITF pentru puncte (18 ani, juniori).

Bogdan a folosit scurta să pauză pentru un antrenament de verificare la sala de sport de la Scoala Gimnazială nr. 3 Cugir, în compania antrenorului bucureştean Cristi Dumitraşcu, cel care îl va însoţi pe sportiv la competiţia organizată de Federaţiei Internaţională de Tenis. Va fi însoţit de asemenea, de tatăl său, Maya, cel care îl va transporta personal la concurs şi care, după cum am văzut îi pregăteşte rachetele cu care joacă.
Jucătorul Bogdan Borza, legitimat la Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir se pregăteşte de doi ani la Academia de tenis ”Dinu Pescariu” din Bucureşti, anul acesta obţinând două performanţe notabile: campion naţional la dublu şi vicecampion naţional la simplu. În bogata sa carieră de tenisman, Bogdan a realizat un palmares de excepţie atât pe plan naţional cât şi internaţional, rezultate care îl situează printre cei mai buni sportivi ai lumii la categoria sa de vârstă.
Potrivit sportivului, în cursul lunii martie, va participa la un turneu de tenis care se desfăşoară în Statele Unite, ţară deja cunoscută de Bogdan, ca urmare a susţinerii unor meciuri de tenis la competiţiile organizate de către americani cu câţiva ani în urmă.

Acest articol a fost citit de 550 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.