cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Bărbat de 74 de ani Lunca Cernii de Jos, județul Hunedoara, dispărut de la domiciliu

Bărbat de 74 de ani Lunca Cernii de Jos, județul Hunedoara, dispărut de la domiciliu

Publicat în 25.06.2015 la ora 14:52

disparut-lunca-cernii-hunedoaraIeri 24 iunie 2015, la Secția Poliție Rurală Hunedoara s-a prezentat un bărbat din oraşul Hațeg, care a sesizat faptul că fratele său, Șeroni Petru, din comuna Lunca Cernii de Jos, în vârstă de 74 de ani, a dispărut de la domiciliu de circa 4-5 săptămâni.

Din verificările efectuate, echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit faptul că bărbatul locuia singur într-o casă izolată și obișnuia în mod frecvent să părăsească locuința pentru perioade lungi de timp, pentru a se deplasa la diferite rude, pe raza judeţelor Hunedoara şi Caraș Severin.
Nu s-a putut stabili cu ce era îmbrăcat bărbatul în momentul dispariției. Semnalmentele celui în cauză sunt: înălțime de 1,70-1.75m, greutate 70-79 kg, corpolență normală, față ovală, ten deschis, păr grizonat, tuns scurt, ochii căprui, nas rectiliniu, poartă mustață și este cunoscut cu probleme cardiace.
Poliţiştii continuă cercetările continuă în vederea identificării persoanei dispărută, fiind solicitată urmărirea naţională şi consemnul la frontieră.
IPJ Hunedoara face apel pe aceasă cale la persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la depistarea sa, să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată secție de poliţie.

Acest articol a fost citit de 268 ori

Bărbat de 74 de ani Lunca Cernii de Jos, județul Hunedoara, dispărut de la domiciliu
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *