cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Bărbat de 40 de ani din Cugir, trimis în judecată pentru ultraj, distrugere și amenințări cu moartea

Bărbat de 40 de ani din Cugir, trimis în judecată pentru ultraj, distrugere și amenințări cu moartea

Publicat în 09.08.2017 la ora 12:21

Vâjdea Traian Cosmin a provocat în urmă cu câteva săptămâni scandaluri publice prin amenințări cu moartea la adresa a șase părți vătămate.

”În data de 09.07.2017, inculpatul V.T.C. a lovit uşa locuinţei persoanelor vătămate D.P.G. şi D.G.V. până când aceasta s-a deformat şi a ieşit dintr-o balama, a adresat ameninţări cu moartea celor două persoane vătămate şi a avut un comportament violent faţă de organele de menţinere a ordinii, opunându-se imobilizării şi adresându-le ameninţări jandarmilor, tulburând ordinea şi liniştea publică”, se afirmă în rechizitoriul parchetului. Ulterior, inculpatul a fost implicat într-un alt scandal similar. ”În perioada 09 – 10.07.2017, inculpatul V.T.C. a adresat ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă persoanelor vătămate B.T.M, N.N.A., Ş.Ş.D. şi B.C.N., adresându-le ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă şi cu privire la membrii familiilor acestora, precum şi cu acte păgubitoare îndreptate asupra bunurilor lor”, se susține în rechizitoriu.

 Vâjdea Traian Cosmin a fost trimis în judecată, sub control judiciar, pentru săvârșirea a 2 infracțiuni de amenințare, o infracțiune de distrugere, o infracțiune de tulburare a ordinii şi liniştii publice și 4 infracţiuni de ultraj. Pentru faptele sale, bărbatul riscă până la 5 ani de închisoare. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Alba Iulia în 21 iulie 2017 și va urma, pentru început, faza camerei preliminare. Până la pronunțarea unei decizii definitive, inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Acest articol a fost citit de 904 ori

Bărbat de 40 de ani din Cugir, trimis în judecată pentru ultraj, distrugere și amenințări cu moartea
4.5 (90%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.