Rămâi conectat

Știrea ta

Ambrozia, buruienile și gunoiul și-au făcut din nou apariția în zona stadionului nou, din Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

Ambrozia, buruienile și gunoiul depozitat ilegal sunt lucrurile care te întâmpină daca treci pe terenul viran de lângă stadionul nou, din orașul Cugir.

 

Cu toate că în trecut Primăria Cugir s-a implicat și curațat zona, angajații de la domeniul public nu s-au mai implicat în monitorizarea acesteia. Drept urmare unele persoane au început să arunce, din nou, gunoi menajer iar buruienile și ambrozia au crescut „nefiind deranjate de nimeni”.

Un cititor al cugirinfo.ro indignat de „peisajul” din zona solicită ca Primăria Cugir să monteze cel puțin o cameră de supraveghere în zonă, pentru a identifica persoanele responsabile de arucarea deșeuriler menajere în zonă. Agenții Poliției Locale Cugir au venit au constatat și au plecat, ridicând din umeri, fără a face nimic. De asemenea acesta dorește ca prin intermediul site-ului nostru să facă un apel către Primăria Cugir în a curața zona de bruieni și ambrozie.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Știrea ta

Depășire PERICULOASĂ, surprinsă de camera de bord a unui autoturism, pe stada Ion Creangă din CUGIR

cugirinfo.ro

Publicat

în

Un incident extrem de grav a avut loc astăzi pe strada Ion Creangă din Cugir, după ce un șofer imprudent a efectuat o depășire ilegală și periculoasă, prin partea dreapta, folosind pista de biciclete și trotuarul pietonal.

Momentul a fost surprins de camera de bord a unui participant la trafic și a fost distribuit pe internet, stârnind indignarea și îngrijorarea publicului.

Potrivit martorilor oculari la acest eveniment, șoferul în cauză a depășit o mașină pe partea dreaptă, intrând pe trotuar și punând astfel în pericol viețile pietonilor.

Gestul șoferului a fost amplu criticat de către utilizatorii rețelelor sociale, care au exprimat indignarea față de inconștiența și lipsa de respect a acestuia față de regulile de circulație și siguranța celorlalți participanți la trafic.

Se așteaptă ca autoritățile să analizeze cu atenție imaginile și să ia măsurile necesare în acest caz, pentru a evita repetarea unor astfel de incidente în viitor.

Sursa video: V.V.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știrea ta

Un autoturism a ajuns în Râul Mic, după ce șoferul ar fi pierdut controlul volanului

cugirinfo.ro

Publicat

în

În cursul dimineții de astăzi, 12 martie 2023, un autoturism a plonjat în Râul Mic, din Cugir. Din fericire, nu au existat victime în urma incidentului.

Un cetățean a publicat, pe pagina personală de socializare, mai multe imagini cu autoturismul care a plonjat în râu.

„Primul eveniment rutier, de după după finalizarea lucrărilor la drumul de lângă Râul Mic!”, a intitulat cetățeanul pozele care arată mașina căzută pe marginea râului. Potrivit martorilor, mașina a pierdut controlul într-o curbă și a intrat în râu.

„Asta se întâmplă când confunzi drumul local, chisr și modernizat, cu Autostrada…”, a comentat un internaut la postare.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știrea ta

Câinii vagabonzi au avariat mașina unui cugirean, în zona blocului ANL de pe strada Alexandru Sahia

cugirinfo.ro

Publicat

în

Cu toate că am scris de nenumărate ori despre problema câinilor vagabonzi, se pare că pentru Primăria Cugir capturarea acestora nu reprezintă o prioritate.

De aceasta data câinii vagabonzi au avariat aripa și capota unui autoturism, parcat pe strada Alexandru Sahia, lângă noul bloc ANL.

Iată ce ne-a scris proprietarul autoturismului: „Buna ziua. Referitor la câinii vaganonzi din Cugir, chiar nu se poate face nimic? Apar din ce în ce mai multi. De exemplu în zona blocului ANL de pe strada Alexandru Sahia, în acestă dimineață am observat un câine alb,  foarte mare, care era urcat pe capota autoturismului meu, iar un altul se afla sub autoturism.

Am coborat la ei să-i alung, dar când m-am uitat la mașină am descoperit că aripa din stânga și capota sunt zgâriate așa cum se poate vedea în poze. Aș ruga, pe acestă cale, Primăria Cugir să intervină și să facă ceva împotriva acestor câini”.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir