cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Agentul de poliție din Cugir, care a stopat o tâlhărie în desfășurare, motiv de mândrie pentru Poliția Română

Agentul de poliție din Cugir, care a stopat o tâlhărie în desfășurare, motiv de mândrie pentru Poliția Română

Publicat în 09.12.2017 la ora 17:18

Agentul de poliție din Cugir, care a reușit să stopeze o infracțiune de tâlhărie în desfășurare, este motiv de mândrie pentru Poliția Română, care a postat cu ea o fotografie pe pagina de Facebook. La trei ore de la publicare, postarea a strâns peste 1.000 de like-uri și zeci de distribuiri și felicitări.

”Tâlhar oprit de o polițiștă aflată în timpul liber

#PoliţistaZilei este agent de poliţie Oana Andreea Boancăş din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir – I.P.J. Alba care a împiedicat un #tâlhar să îi facă rău unei femei și să o lase fără bunurile de valoare pe care la avea la ea.

Aflată în timpul liber, colega noastră a observat aseară, în jurul orei 19.00, un bărbat care încerca să fure poşeta unei femei, folosind violenţă.

Fără urmă de ezitare, poliţista a intervenit, a solicitat imediat și sprijinul poliţiştilor din patrula de siguranţă publică, reușind astfel să îl împiedice pe răufăcător să își ducă la bun sfârșit intențiile.

În acest moment, bărbatul în cauză, de 46 de ani, din Cugir, se află în arestul poliției, fiind reţinut 24 de ore, pentru tentativă la infracțiunea de tâlhărie”, este mesajul postat de Poliția Română”, se arată în mesajul postat de Poliția Română.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 287 ori

Agentul de poliție din Cugir, care a stopat o tâlhărie în desfășurare, motiv de mândrie pentru Poliția Română
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.