cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Adrian Teban, copreședinte PNL Alba: „30% dintre cei care vor fi pe liste la alegerile locale vor fi oameni noi”

Adrian Teban, copreședinte PNL Alba: „30% dintre cei care vor fi pe liste la alegerile locale vor fi oameni noi”

Publicat în 21.01.2016 la ora 17:30

Adrian-Teban-ianuarie-2016Partidul Național Liberal a adoptat o rezoluție care prevede că 30% dintre cei care vor fi pe listele electorale la alegerile locale să fie ”oameni noi”, a spus copreședintele PNL Alba, Adrian Teban, precizând că va fi un susținător al tinerilor.  

”Noi (n.r. PNL) am adoptat o rezoluție prin care am solicitat ca 30% dintre cei care vor fi pe listele electorale de la alegerile locale să fie oameni noi. <<Oameni noi>> înseamnă oameni care nu au fost în prima linie – din linia a doua, a treia – sau chiar tineri din afara partidului care s-au înscris de curând. E important să le dăm o șansă, să revigorăm viața politică. Eu voi fi un susținător ca tinerii să intre pe liste, nu din populism, nu din demagogie. Efectiv cred că este nevoie de un suflu nou în partidele politice”, a afirmat Adrian Teban, astăzi, la Radio Unirea FM.

Copreședintele PNL Alba a spus, apoi, că „de multe ori tinerii sunt folosiți doar în campania electorală la lipit afișe”, iar pe urmă li se spune ”stați deoparte, nu a venit timpul, aveți răbdare”.

El a mai precizat că și-ar dori ca pe toate listele să apară reprezentanți ai Tineretului Național Liberal.

Alegerile locale 2016 ar urma să aibă loc în data de 5 iunie, urmând ca startul campaniei electorale să fie dat pe 6 mai, potrivit unor proiecte de hotărâri ale Guvernului privind alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, puse în dezbatere de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

Facebook 

Acest articol a fost citit de 172 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.