cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Adrian Teban: Administraţia locală din Cugir va încerca să marcheze aşa cum se cuvine Ziua Internaţională a Femeii

Adrian Teban: Administraţia locală din Cugir va încerca să marcheze aşa cum se cuvine Ziua Internaţională a Femeii

Publicat în 06.03.2013 la ora 18:18

De 8 martie, Primăria şi Casa de Cultură Cugir organizează un spectacol muzical – coregrafic la cantina Casei de Cultură. În jur de 260 de doamne şi domnişoare sunt aşteptate la acest eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Femeii. Organizatorii şi-au propus ca în acest an să le surprindă pe reprezentantele sexului frumos cu un program de muzică uşoară oferit de Robert Anghel şi de DJ Austin, precum şi cu un program de muzică populară în interpretarea solistului Cristi Fodor, acompaniat de Taraful Casei de Cultură. Sunt pregătite şi alte evenimente surpriză care vor contribui la crearea unei atmosfere plăcute.
Sărbătorirea Zilei Internaţionale a Femeii a devenit un obicei al administraţiei locale, care anual organizează diferite acţiuni pentru doamnele şi domnişoarele din Cugir.

„Această zi este cu totul specială, astfel că administraţia locală va încerca să o marcheze aşa cum se cuvine, cu un eveniment dedicat femeilor prin care vrem să ne exprimăm respectul şi consideraţia pentru cele care ne sunt mame, soţii, fiice, prietene, colege şi cărora le dorim ca viaţa să le fie o nesfârşită primăvară”, spune primarul Adrian Teban.

Spectacolul muzical-coregrafic va începe la ora 17.00, în data de 8 martie, iar biletele pot fi procurate de la Casa de Cultură a oraşului Cugir.

Acest articol a fost citit de 218 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.