cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Adolescentă de 16 ani din județul Hunedoara infectată cu coronavirus. Este vorba despre fiica bărbatului din Deva, testat pozitiv ieri

Adolescentă de 16 ani din județul Hunedoara infectată cu coronavirus. Este vorba despre fiica bărbatului din Deva, testat pozitiv ieri

Publicat în 07.03.2020 la ora 15:15

Un nou caz de infectare cu cornavirus a fost confirmat astăzi, în județul Hunedoara.

Este vorba despre o adolescentă de 16 ani, din Deva, fiica bărbatului de 40 de ani, confirmat ieri ca fiind infectat cu noul coronavirus (coVID-19).

Tânăra de 16 ani este momentan asimptomatică și va fi internată la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara, transmite grupul de comunicare strategică al Ministerului Sănătății.

„Potrivit informațiilor primite de la Grupul de Comunicare Strategică a fost confirmată infecția cu noul coronavirus (COVID-19) pentru o fată de 16 ani din județul Hunedoara. Pacienta a călătorit în același avion în imediata proximitate a bărbatului de 40 de ani din județul Hunedoara, confirmat în cursul zilei de ieri cu infecție cu noul coronavirus (COVID – 19). Tânăra de 16 ani este asimptomatică și va fi internată la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara”, a transmis Prefectura județului Hunedoara.

Acest articol a fost citit de 594 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.