cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Administratorul unui restaurant din Pianu de Jos, amendat de inspectorii ITM Alba cu 20.000 de lei, pentru muncă „la negru”

Administratorul unui restaurant din Pianu de Jos, amendat de inspectorii ITM Alba cu 20.000 de lei, pentru muncă „la negru”

Publicat în 24.04.2017 la ora 11:59

Administratorul unui restaurant din comuna Pianu de Jos a fost amendat de inspectorii ITM Alba, după ce a fost descoperit că a primit în activitate două persoane muncind fără forme legale de angajare. Săptămâna trecută, au fost aplicate două amenzi în valoare de 21.500 de lei și 8 avertismente, pentru nereguli depistate la firme din judeţ.

În perioada 18-21 aprilie  2017, inspectorii ITM Alba au efectuat controale în domeniul relaţiilor de muncă la 26 de unităţi comerciale din judeţ, cu un număr total de 197 de angajaţi. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 5 sancțiuni, respectiv 3 avertismente și două amenzi, din care o amendă în valoare de 20.000 de lei pentru munca nedeclarată.

• Entitatea sancţionată pentru muncă la negru:

S.C. CLAUDIU PRODUCT MEGA SRL- Pianu de Jos – restaurant- 2 persoane fara forme legale de angajare-amenda 20.000 lei-art.260 alin.1. lit.e. din Codul Muncii;

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, inspectorii au controlat 21 de unităţi, la care au fost constatate 38 de deficienţe. Inspectorii au formulat 5 avertismente. Două evenimente se află în curs de cercetare.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 82 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.